آیت الله شبستری:
باید کتابهای ضاله از کتابخانه ها جمع آوری شود
خبرگزاری رسا ـ نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه باید کتابهای ضاله از کتابخانه ها جمع آوری شود، گفت: نباید هیچ کتابخانه ای در کشور خالی از کتابهای مفید و دینی باشد.

آیتالله محسن مجتهدشبستری، نماینده ولیفقیه در آذربایجان شرقی در حاشیه بازدید از نمایشگاه بین المللی کتاب تبریز در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز اظهار داشت: تجهیز کتابخانه های مساجد با کتابهای مفید دینی موجب اعتلای فرهنگ این مراکز امن الهی خواهد شد.
وی ترویج فرهنگ اسلامی و کتابخوانی را وظیفه همگان دانست و اظهار داشت: هیئت دولت و مجلس باید با تعیین بودجه مناسب فرهنگی بهویژه در زمینه کتاب با گسترش فرهنگ کتابخوانی، از تهاجم فرهنگی کشورهای غربی نیز جلوگیری کنند.
عضو خبرگان رهبری با تاکید بر اینکه بایستی کتب ضاله از کتابخانه ها جمع آوری شود، گفت: نباید هیچ کتابخانه ای در کشور خالی از کتب مفید و دینی باشد.
آیت الله شبستری ادامه داد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بایستی کمیته ای را برای جمع آوری کتب ضاله و منحرف از کتابخانه ها و کتابفروشی های کشور تشکیل دهد.
وی تصریح کرد: اگر دولت با ارایه یارانه های مختلف موجبات کاهش قیمت کتاب را فراهم کند، در اینصورت شاهد وجود کتاب در سبد خرید خانوارها خواهیم بود.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی در ادامه با اشاره به برگزاری هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تبریز اظهار داشت: برپایی نمایشگاه های عرضه کتاب در حقیقت زمینه را برای دسترسی علاقه مندان به کتابهای با ارزش علمی و مذهبی مختلف و متنوع فراهم میکند.
وی با اشاره به رسالت مبلغان در ترویج فرهنگ کتابخوانی خاطر نشان کرد: روحانیان باید با ذکر آیات و احادیثی که در فضیلت کتاب و کتابخوانی آمده است، فواید مطالعه کتاب را به مردم تبیین و زمینه توجه هرچه بیشتر آنان به این موضوع فراهم کنند./ت302
ارسال نظرات