۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۷
کد خبر: ۶۵۱۴۷۵

چرا عیسی کلانتری به خاطره‌بافی و حاشیه‌سازی روی آورده است؟

چرا عیسی کلانتری به خاطره‌بافی و حاشیه‌سازی روی آورده است؟
عیسی کلانتری اکنون باید بجای بیان خاطره های جعلی، درباره کارنامه خود در سازمان محیط زیست پاسخگو باشد. کارنامه ای که بسیاری از کارشناسان و صاحبنظران بر ضعیف بودن و غیرقابل قبول بودن آن تاکید دارند.

به گزارش خبرگزاري رسا، در حال حاضر حدود یکسال تا پایان دولت روحانی زمان باقی است. در هفته های گذشته مسئله بسیار مهمی از سوی دیوان محاسبات مطرح شد. طبق گزارش دیوان محاسبات کشور از تفریغ بودجه سال ۹۷، ۴ میلیارد و ۸۲۱ میلیون دلار ارز برای حدود ۹ هزار و ۵۶۸ ثبت سفارش صورت گرفته است. دیوان محاسبات در اسفند سال ۱۳۹۸، مکتوب اعلام کرده است که هیچ کالایی از این تعداد ثبت سفارش وارد کشور نشده است. همچنین در یک گزارش دیگر نیز آورده که افرادی که ارز ۴۲۰۰ تومانی گرفته‌اند، چوب بستنی و غذای سگ وارد کرده‌اند!

از سوی دیگر تا چند روز دیگر، خروج آمریکا از برجام دوساله می شود. مقامات آمریکایی علیرغم خروج از برجام با گستاخی اعلام کرده اند که از طریق شورای امنیت، تحریم های تسلیحاتی ایران را که در مهرماه سالجاری پایان می یابد، تمدید خواهند کرد.  

قطعنامه ۲۲۳۱ با عنوان فریبنده «تضمین برجام» صادر شد و متن برجام نیز به عنوان (ضمیمه A) به آن الحاق شد. دولتمردان و حامیان برجام تاکنون بارها و بارها مدعی بودند که به واسطه برجام، قطعنامه های ضدایرانی به تاریخ پیوست!

براساس بند ۳۷ برجام، در صورت اعتراض ایران به نقض توافق توسط طرف‌های مقابل، در نهایت قطعنامه‌های شورای امنیت که همگی در قطعنامه ۲۲۳۱ تجمیع شده، دوباره علیه کشورمان باز می‌گردد!

«علی شمخانی» دبیر شورای عالی امنیت ملی در روزهای گذشته در واکنش به اقدام اخیر آمریکا در توئیتی تاکید کرد: «پیکر کم جان برجام با تداوم غیرقانونی تحریم تسلیحاتی ایران به مرگ ابدی خواهد رفت».

نارنجک های دودزای دولت در زنگ حساب

اکنون حدود ۷ سال از آغاز به کار دولت روحانی سپری شده است. فعالین و رسانه های اصلاح طلب تاکنون بارها تلاش کرده اند تا پاسخگویی دولت در زنگ حساب را به حاشیه ببرند.

پیش از این رسانه های اصلاح طلب با این ادعا که زلزله، سیل و دیگر اتفاقات نشانه بدشانسی دولت روحانی است، منتقدان را از مطالبه گری از دولت نهی می کردند.

چندی پیش روزنامه اصلاح طلب آرمان در نقد بی اخلاقی همقطاران خود نوشت: «می‌گویند رئیس‌جمهور روحانی بدشانس است. ترامپ، سیل، زلزله و ملخ همه از نشانه‌های بدشانسی حسن روحانی است! اما آیا واقعاً می‌شود سرنوشت یک کشور را به شانس گره زد؟ نه؛ اداره کشور هیچ ارتباطی با شانس ندارد. امور تنها با تدبیر و عقلانیت اداره می‌شود و به‌سمت پیشرفت حرکت می‌کند…شانس هیچ جایی در ایفای وظیفه دولتمردان ندارد. نه‌تنها روحانی بلکه هر رئیس‌جمهور دیگری هم دچار این حوادث می‌شد، نمی‌شد او را بدشانس نامید. لطفاً بی‌تدبیری را بدشانسی ننامیم».

حالا در زنگ حساب دولت و در مقطعی که دولتمردان باید از کارنامه خود سخن بگویند، «عیسی کلانتری» رئیس سازمان محیط زیست اظهارات قابل تأملی بیان کرده است.

بیان اظهارات جنجالی و فضاسازی کاذب به منظور به حاشیه رفتن امور اصلی از رفتارهای پرتکرار طیف اصلاح طلب است. این جنجال ها در حقیقت نقش بمب صوتی و نارنجک دودزا را بازی می کنند و هدف نهایی، انحراف افکارعمومی از مسائل اصلی و سرگرم کردن آنان به مسائل حاشیه ای است.

در حقیقت، کاربرد نارنجک دودزا، ایجاد اختلال در افکار عمومی است.

انتساب مطلب خلاف واقع به امام خمینی(ره)!

«عیسی کلانتری» در روزهای گذشته در گفتگویی با انتساب مطلب خلاف واقع به امام خمینی(ره) مدعی شد که حضرت امام آواز خواندن زنان را حرام نمی‌دانستند!

کلانتری در بخشی از این مصاحبه مدعی شد: «آقای (سیدمحمد) خاتمی وزیر ارشاد بودند، بنده وزیر کشاورزی کابینه بودم. ایشان از حضرت امام(ره) مستقیماً برای خود من در دولت نقل کردند که " من جسارت و جراتش را پیدا نکردم (آقای خاتمی الان زنده است. من این موضوع را چند جای دیگر هم نقل کرده ام) آقای خاتمی به بنده گفتند که حضرت امام به من دستور دادند که شما چرا از آواز خواندن خانم ها استفاده نمی کنید؟ به صورت تک خوانی نه به صورت گروهی. آقای خاتمی (وزیر ارشاد وقت) گفتند حضرت امام این جمله را دو بار به بنده فرمودند اما من جرات بیان و اجرای آن را نداشتم...منتها حضرت امام(ره) در ادامه فرمودند" خانم هایی که صدای خوبی دارند نه خانمی که صدای خوبی ندارد اما به خاطر قیافه اش بیاوریم تا بخواند و به مردم تحویل دهیم" آقای خاتمی فکر می کنم سال ۶۸ در دولت آقای هاشمی این خاطره را برای من نقل کردند. قبل از اینکه از وزارت ارشاد استعفاء بدهند».

رئیس سازمان محیط زیست در ادامه در پاسخ به این سوال که «یعنی حضرت امام صدای خانم ها را حرام نمی دانستند؟» گفت: «خیر حرام نمی دانستند. در رادیو و تلویزیون».

واکنش قائم مقام موسسه تنظیم و نشر آثار امام

«حمید انصاری» قائم مقام موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) در واکنش به انتساب مطلب خلاف واقع به امام خمینی(ره) از سوی عیسی کلانتری گفت: «آنچه که در این اظهارات در رابطه با گفتگوی وزیر وقت فرهنگ و ارشاد اسلامی (جناب حجه الاسلام و المسلمین آقای سید محمد خاتمی) با امام خمینی و ادعای «دستور حضرت امام به ایشان در استفاده از آواز تک خوانی زن در برنامه های ارشاد»، بیان گردیده است بنا به اسناد این مؤسسه و همچنین بنا به تکذیب جناب آقای خاتمی در پاسخ به استفسار موضوع از ایشان، صحیح نبوده و با واقعیت امر تفاوت فراوان دارد. مدیرکل وقت ارشاد اسلامی استان فارس،   در دیدار با وزیر ارشاد وقت گزارش می دهد که طی استفتائی از حضرت امام خمینی(س)،   نظر ایشان را در رابطه با «حکم شرعی همخوانی زن و همچنین حکم تک خوانی زن»، جویا شده است و حضرت امام در جواب مرقوم داشته اند :"اگر مفسده ای برآن مترتب نباشد بلامانع است".»

انصاری تاکید کرد: «روشن است که آنچه حضرت امام در پاسخ به استفتای مذکور فرموده اند همان نظر فقهی حضرت امام – و جمعی دیگر از مراجع عظام است - که در موارد دیگر و استفتائات بیان شده است. از همه عزیزانی که در صدد انتساب مطلبی به بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران هستند خصوصا مسئولین محترم که سخنشان مورد توجه رسانه ها و مخاطبان قرار دارد تقاضا می کنیم قبل از اظهار نظر، صحت و اعتبار موضوع را کاملا بررسی نمایند».

خاتمی، رئیس دولت اصلاحات نیز در مطلبی در کانال شخصی خود اظهارات کلانتری را رد کرد و نوشت: «صحبتهای جناب دکتر عیسی کلانتری درباب آوازخوانی زنان که در آن نسبتی به من داده شده بی اساس است. گرچه درحسن نیت آقای کلانتری تردیدی ندارم ولی اشتباه منافاتی با حسن نیت ندارد».

رئیس دولت اصلاحات در ادامه نوشت: «موضوع از این قرار است که مدیر کل محترم ارشاد یکی از استان‌ها، استفتایی از حضرت امام کرده بود که همخوانی زنان (و شنیدن مردان) حکمش چیست؟ امام نوشتند اگر فسادی بر آن مترتب نباشد اشکالی ندارد. در سوال دوم پرسیده شده بود که تک‌خوانی زنان حکمش چیست؟ فرموده بودند حکم مسأله بالا را دارد. نه یک‌بار نه دوبار، ابدا درباره پخش یا عدم پخش مطلبی نفرمودند».

اگر بخواهیم نگاه فقهی به آواز زن بیندازیم باید بگوییم تمامی فقها آواز زن را ـ اگر غنائی باشد ـ حرام دانسته اند. البته بعضی از فقها مانند امام خمینی(ره)، مقام معظم رهبری، آیت الله گلپایگانی و ... یک مورد را استثناء کرده اند و آن هم آواز زن است در شب عروسی، ـ نه در مراسم عقد یا مولودی ها ـ آن هم در صورتی که نامحرم صدایش را نشنود. و بعضی دیگر از فقهاء مانند آیت الله مکارم، آیت الله سیستانی و... هم گفته اند که حتی در شب عروسی هم برای زنان، آوازه خوانی جایز نیست.

امام خمینی مقابل همه‌ منکرات محکم ایستاد

چندی پیش «فائزه هاشمی» فعال سیاسی اصلاح طلب در مصاحبه با ویژه نامه نوروزی روزنامه اعتماد در پاسخ به این سوال که «اگر قرار است فارغ از تعصبات و مدل احساسی و آرمان‌گرایانه، نقش امام خمینی به عنوان رهبر انقلاب را بررسی کنیم و تأثیری که بر فعالیت زنان در آن دوره گذاشت را مورد قضاوت قرار دهیم، ایشان چه تاثیری بر فعالیت زنان داشته است» گفت: «تا حدودی موافقم ضمن اینکه نمی شود آنچه ایشان می‌اندیشید و آنچه جمهوری اسلامی کرد را از هم جدا کرد. بالاخره جمهوری اسلامی زاییده تفکرات ایشان به عنوان رهبر انقلاب بود. اما اعتقاد ندارم حرف‌هایی که از آن زمان زده می‌شد بر اساس اعتقادشان نبود. مثلاً اگر آقای خمینی گفت حجاب اجباری نمی شود بر اساس اعتقادش بود بعدها مسیر عوض شد منظورم این است که این حرف ها بر اساس باور ایشان بود، اما وقتی قدرت مطلق می شود افراد دور آدم را می گیرند و زمزمه‌های می‌شود، تلقیناتی که می کنند و حرف‌هایی که زده می‌شود، چنین نتایجی خواهد داشت.

فائزه هاشمی در ادامه گفت: «یکی از دلایلی که فیلسوف و نظریه پرداز ها با تمرکز قدرت مخالفند همین است به نظرم می‌توانیم بگوییم این‌ها نتیجه قدرت مطلق و حمایت‌های ما مردم است که بدون تعقل و واقع‌بینی و با یک روحیه انقلاب همه چیز را تایید می کردیم. وقتی کسی نباشد که من را نقد کند و اگر کسی من را نقد کند با او برخورد شود بعد از مدتی فکر خواهم کرد هر چیزی که می‌گویم درست است و در مسیر نادرست قوی تر و قوی تر جلو خواهم رفت».

رهبر معظم انقلاب- ۱۷ اسفند ۹۶- با اشاره به ادعای برخی افراد مبنی بر مخالفت امام با حجاب اجباری فرمودند: «آنچه بنده را حسّاس میکند، این است که ناگهان شما می‌بینید از دهان یک گروهی از افرادی که جزو خواص محسوب میشوند، مسئله «حجاب اجباری» مطرح میشود؛ معنایش این است که یک عدّه‌ای نادانسته -حالا من میگویم نادانسته؛ ان‌شاءالله نادانسته است- همان خطّی را دنبال میکنند که دشمن با آن‌همه خرج نتوانسته است آن خط را در کشور به نتیجه برساند؛ همان خط را دارند دنبال میکنند؛ در بین اینها روزنامه‌نگار هست، در بین اینها روشنفکرنما هست، در بین اینها آخوند و معمّم هست. [میگویند] «امام که فرمودند باید زنها باحجاب باشند، همه‌ی زنها را نگفتند»! حرف بیخود! ما بودیم آن‌وقت، ما خبر داریم؛ چطور این‌جور است؟ امام در مقابل یک منکر واضحی که به‌وسیله‌ی پهلوی و دنباله‌های پهلوی در کشور به وجود آمده بود، مثل کوه ایستاد، گفت باید حجاب وجود داشته باشد. در مقابل همه‌ی منکرات، امام همین‌جور محکم ایستاد».

از قالب کردن جاسوس دوتابعیتی تا انتساب مطلب خلاف واقع

عیسی کلانتری اکنون باید بجای بیان خاطره های جعلی، درباره کارنامه خود در سازمان محیط زیست پاسخگو باشد. کارنامه ای که بسیاری از کارشناسان و صاحبنظران بر ضعیف بودن و غیرقابل قبول بودن آن تاکید دارند.

یکی از نکات منفی کارنامه کلانتری، انتصاب «کاوه مدنی» به عنوان معاون سازمان محیط زیست است.

در شهریور ۹۶، کاوه مدنی با حکم عیسی کلانتری معاون سازمان محیط زیست شد. نکته قابل تأمل اینجاست که رسانه های معاند که از کوچکترین التهاب و آشوب و هرج و مرج در ایران ذوق زده شده و همواره در مهیاکردن فضا برای تحریم مردم ایران از یکدیگر سبقت می گیرند، از انتصاب کاوه مدنی به شدت استقبال کرده و تاکید کردند که یک «جوان نخبه» در دولت ایران مشغول به کار شد.

کاوه مدنی برای پیوستن ایران به معاهده خسارت بار پاریس به شدت تلاش کرد. این در حالی است که آمریکا زیر بار تعهدات تحمیلی این معاهده نرفت و اعلام کرد برای حفظ آمریکا و منافع مردمش از این معاهده خارج می‌شود. خروج آمریکا از معاهده پاریس در دولت اوباما پیگیری و در دولت ترامپ قطعی شد.

کاوه مدنی بعد از مفتوح شدن پرونده قضائی او در پیوند با جاسوسی از مراکز نظامی- در حالی که ممنوع الخروج بود- در قالب مأموریت از ایران فرار کرد(یا به عبارتی فراری داده شد) و مستقیماً به مرکزی ضدایرانی رفته و در آن‌جا استقرار یافت. مرکزی که پیش از آن نیز وی با آن در ارتباط بود و همکاری می کرد.

عیسی کلانتری چندی پیش در مصاحبه با روزنامه ایران در دفاع از کاوه مدنی گفته بود: «کاوه مدنی بدون اینکه دلیلی داشته باشند محکوم شد...می‌خواهند بدون اینکه دلیلی داشته باشند تهمت بزنند. اینها می‌گویند کسانی که با مرکز تحقیقات بین‌المللی در ارتباط هستند عضو راکفلر و صهیونیست هستند...حالا بند کردن به من عیسی کلانتری یا کاوه مدنی، جزو بدسلیقگی یک عده از کسانی است که انقلاب را مال خودشان می‌دانند».

لازم به ذکر است که عملکرد غیرقابل قبول عیسی کلانتری در دوران وزارت کشاورزی در دولت سازندگی، نقش مهمی در بحران امروز آب کشور دارد و امروز وی در رأس سازمان حفاظت محیط زیست، هیچ برنامه جدی و ملموسی را در جهت بهبود اوضاع محیط زیست کشور به سرانجام نرسانده است. وی از مخالفان جدی خودکفایی است و خودکفایی را رویکردی «مزخرف»! می داند.

کلانتری پیش از این از کاووس سید امامی هم حمایت کرده بود. این در حالی است سید امامی نقش ویژه ای در جاسوسی از سایت های موشکی و انتقال اطلاعات حساس نظامی به دشمن داشت./1360/

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۷
نفرین بر این دولت بی کفایت آمریکاپرست دو تابعیتی لیبرال
0
0