شبکه تعاملی اجتماعی مؤمنانه در جامعه ایجاد شود
حجت الاسلام ابوالحسن حسنی، عضو هیأت علمی گروه سیاسی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، در گفتوگو با خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، به تبیین شاخصه و ملاک های مدیریت جهادی پرداخت و گفت: باید فعالیت های جهادی بر محور اخلاص، شجاعت، امید و عزت مداری تعریف شود.
حجت الاسلام حسنی بیان کرد: مدیر جهادی باید وارد میدان عمل شود و به مدیریت از پشت میز اکتفا نکرده و در صدد تعمیق و گسترش هویت دینی و اسلامی در سطح فردی و اجتماع برآید و در مذاکرات، دشمنان را مجبور به انفعال و عقب نشینی کند.
وی بر ضرورت اصلاح ساختارها و نهادهای نظام اسلامی تأکید کرد و گفت: در حال حاضر دیوان سالاری فرسوده بر ادارات حاکم شده است، مدیران جهادی باید موانع و قوانین سخت برای فعالان اقتصادی و فرهنگی برطرف کنند تا فعالیت نیروهای انقلابی زودتر به نتیجه و بازدهی برسد.
عضو هیأت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی خواستار ایجاد شبکه تعامل اجتماعی مؤمنانه شد و گفت: در این شبکه هر فردی هویت مؤمنانه خود را تعریف خواهد کرد و نیروهای انقلابی دستاوردها و موفقیت های خود را در این شبکه به اشتراک خواهند گذاشت.
وی با اشاره به رهنمودهای رهبر انقلاب در زمینه مدیریت و فعالیت های جهادی، گفت: هر زمان فرد انقلابی مدیریت نهادها و امور را بر عهده گرفته است به موفقیت های بزرگی در عرصه تولید و اقتصاد دست یافته ایم؛ اما هر کجا با مدیریت غیر فعال و لبیرال پیش رفتیم، کار ناتمام و ناقص مانده است.
حجت الاسلام حسنی در ادامه به تبیین تفاوت های مدیریت لبیرال و جهادی شد و افزود: مدیریت لیبرال بر مبنای حفظ قدرت و افزایش ثروت پایه گذاری شده است؛ در حالی که نظام بر مبنای دین مداری و عزت مداری استوار شده است.
عضو هیأت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی ابراز داشت: اندیشه و تفکر لبیرال غربی متکی بر غارت اموال دیگران بنا شده است و آنها در مدیریت بحران کرونا در کشورها خود با شکست مواجه شده اند و به غارتگری امول و مصادره کشتی های کشورهای دیگر پرداخته اند./998/ت302/ف