نگاهی به تازه های شبکه های اجتماعی امروز
به گزارش خبرگزاری رسا، احمقانهترین کار در جهان، گزارش قالیباف درباره وضع زندگی حنانه، نماد مدیریت خسته و اتوکشیده الان کجاست؟، نکتهای از مولانا برای اهل سیاست و رسانه بخشی از تازه های شبکه های اجتماعی امروز است.
احمقانهترین کار در جهان
مهدی محمدی، تحلیلگر مسائل سیاسی در توییتر نوشت: وقتی کسی مثل ویلیام برنز می تواند رییس سیا شود یعنی احمقانه ترین کار در جهان این است که به ظاهر یک امریکایی اعتماد کنید.
گزارش قالیباف درباره وضع زندگی حنانه
محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس در حاشیه سفر خود به کرمان با انتشار عکسی در صفحه شخصی خود یادداشتی را منتشر کرد. متن یادداشت به شرح ذیل است:
اسم این دختر خانم گل حنانه است؛ حنانه در نزدیکی روستای محروم پورشعبان از توابع منوجان در جنوب کرمان زندگی میکند. حنانه چند قدم با معدن و کارخانه شن فاصله دارد ولی سهمی از منابعی که در چند قدمی او هست، ندارد.
در جایی که حنانه زندگی میکند برق نیست؛ آب نیست؛ حنانه تا بحال یخچال و تلویزیون ندیده است و مادرش امید چندانی به مدرسه رفتن او ندارد. حنانه یک دنیا مهربان است ولی تبعیضها مانع پرورش استعدادهای او میشود.
مشکل کشور ما کمبود پول نیست؛ کمبود منابع هم نیست؛ مشکل ما سوء مدیریت است. سوء مدیریت هم یعنی همینکه که کسی حواسش به حنانه نیست. معجزۀ اجتماعی یعنی منابع کشور به جای دلالها و سوداگران، برای پیشرفت و تربیت حنانهها خرج شود. رفع سوء مدیریت یعنی حنانه از آن معدن شن سهمی ببرد.
با تلاش نمایندۀ محترم کهنوج انشاءالله مشکل برق خانوارهایی که در نزدیکی پورشعبان زندگی میکنند حل خواهد شد ولی آنچه در اولویت است رفع تبعیض در نظام اجرایی و قانونگذاری است تا همۀ حنانههای ایران زمین، به آنچه شایسته استعداد آنهاست برسند و خودشان در آینده، ایران را بسیار بهتر از نسلهای قبل بسازند و آباد کنند. به امید ایرانی که در آن تک تک مردم قوی باشند...
نماد مدیریت خسته و اتوکشیده الان کجاست؟
سیدمحمود رضوی، مشاور رسانهای قالیباف طی توییتی نوشت: دوم فروردین ۱۴۰۰، دو رئیس قوه در میدان، دکتر قالیباف در میان جهادی ها در کهنوج و آیت الله رئیسی مرز دوغارون
اما نماد مدیریت خسته و اتوکشیده در اتاق و پشت مانیتور!
نکتهای از مولانا برای اهل سیاست و رسانه
مهدی محمدی، تحلیلگر سیاسی در توییتر نوشت: مولانا نکته ای می گوید که بسیار به کار اهل سیاست و رسانه در ایران می آید. می گوید وقتی شروع به بردن آبروی افراد کردید بدانید خداوند اراده کرده آبرویتان را ببرد.
جناب روحانی چرا این قیمتها آرزوی ملت ایران شد؟
محسن پورعرب، فعال رسانهای در توییتر نوشت: این آگهی روزنامه مربوط به دهه ۷۰ و ۸۰ نیست.
این آگهی مربوط به دهه ۹۰ (آبان۱۳۹۵) است یعنی چهار سال اول مدیریت دولت تدبیر و امید، دولت یازدهم!
جناب حجت السلام حسن روحانی میشه بفرمایید چه شد که قیمتهای دولت نخست شما، در دولت دوم شما (دولت دوازدهم) شد آرزوی ملت ایران؟
جوانی که جانش را پای عهد خود داد
دانیال معمار، فعال رسانهای در توییتر نوشت: تحصیل در انگلیس را رها کرد و برای فعالیتهای جهادی به «دشتیاری» سیستان و بلوچستان آمد. عهد بسته بود آنقدر مدرسه بسازد تا دیگر بچهها برای تحصیل راهی جادههای خطرناک این منطقه نشوند. آخر جانش را در همین جادهها از دست داد. امروز جوانان زیادی پای عهد شهید حسین علیمرادی ایستادهاند.
طلاب در فیضیه کتک بخورند و من درب خانهام را ببندم؟
کانال تلگرامی مرکز اسناد انقلاب اسلامی نوشت: حجتالاسلام والمسلمین توسلی با اشاره به فاجعه فیضیه میگوید: «عصر آن روز منزل امام بودم که خبر آوردند مدرسه فیضیه کشتار شده. یادم هست مرحوم آقای لواسانی به خادمی که در خانه امام بود گفت که درب خانه را ببندید. وقتی امام متوجه شد بلند شد و گفت باید درب خانه را باز کنم. فرمود: طلاب، بچههای من در مدرسه فیضیه زده بشوند و من درب خانهام را ببندم؟! درب خانه باید باز باشد و دو تا درب را هم باز کنید.»