۲۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۵
کد خبر: ۷۴۵۴۹۷

طلبه‌ای که شغل و درآمد خود را برای تبلیغ دین در روستا رها کرد+عکس

طلبه‌ای که شغل و درآمد خود را برای تبلیغ دین در روستا رها کرد+عکس
حاج‌آقا داوری با وجود اینکه شغلی خوب و با درآمد بالا در شهر و دیار خود داشت، همه را رها و کوچ کرد تا در روستا تبلیغ دین کند. او می‌گوید: « به فعالیت تبلیغی علاقه زیادی دارم برای همین حاضر شدم با مبلغ بسیار ناچیز، کار تبلیغی کنم.»

انجام فعالیت‌های تبلیغی در کنار شیرینی‌هایش همواره سختی‌هایی را نیز به دنبال دارد، اما با این وجود کسانی هستند که با وجود داشتن شرایط شغلی مناسب با درآمد بالا در دیار خود، به عشق انجام کار تبلیغی شغل خود را رها می‌کنند و با فاصله گرفتن از شهر و دیارشان در مناطق محروم حضور پیدا می‌کنند و تمام سختی‌های تبلیغ را به جان می‌خرند و به انجام کار تبلیغی و فرهنگی روی می‌آورند.

حجت‌الاسلام حسین داوری متولد سال ۱۳۷۲، دارای مدرک سطح سه حوزه علمیه و از طلبه‌های جوانی است که حدود ۱۲ سالی می‌شود که مشغول انجام فعالیت تبلیغی است. او پس از سال‌ها خدمت تبلیغی در شهرستان شبستر، اکنون در مسجد جامع و مسجد امام حسن عسکری(ع) محله ایزد خلیل شهرستان ورزقان استان آذربایجان شرقی، رسالت خود را پیش می‌برد و حدود ۸ ماه است که به عنوان مسئول اداره تبلیغات اسلامی این شهرستان به فعالیت می‌پردازد.

تولید فیلم و محتوای مجازی با کمک نوجوانان

او در شهرستان شبستر فعالیت رسانه‌ای گسترده ای داشت و سعی می‌کرد با گفت‌وگو با علما و جانبازان و کسانی که در ۸ سال دفاع مقدس با رشادت‌های خود در جبهه‌های جنگ حاضر بودند، ویدئوهایی را از زندگی و روایت‌های شنیدنی آنان تهیه و از طریق فعالان مجازی منتشر کند.

او می‌گوید: «علاوه بر این، گروهی را برای نوجوانان ایجاد کردیم که خودشان توانایی انجام کار کارگردانی و تصویربرداری و کارهایی از این قبیل را دارند. اقلامی را که برای ضبط فیلم لازم است، از اداره‌ کل تبلیغات اسلامی دریافت کردیم تا این نوجوانان از فعالیت‌های اجتماعی، جهادی، توزیع بسته‌های معیشتی و... فیلم تهیه و منتشر کنند.»

اشتغال‌زایی برای ۲ مردم و ۷ زن شهرستان با هنر خیاطی

حجت‌الاسلام داوری البته در کارنامه فعالیت‌های خود، کمک به اشتغال‌زایی بانوان را نیز ثبت کرده است، چرا که فرصتی را فراهم کرد تا آن‌دسته از بانوانی که توانایی انجام کار خیاطی را دارند، بتوانند به این کار بپردازند و درآمدی را برای امرار معاش خود به دست آورند.

او در این راستا با مدیر آموزش و پرورش شهرستان صحبت کرد تا در کارگاهی که می‌خواست ایجاد کند، لباس فرم مدارس دوخته شود و با هیأت امنای مسجد رایزنی کرد و کسانی را که خیاطی می‌کردند، دور هم جمع کرد. هیأت امنا هم ۱۰ چرخ خیاطی برای آنان فراهم کرد. و این کارگاه راه اندازی شد.

دوخت چادر مشکی رایگان در مسجد

با جابجایی حاج آقا داوری و حضور او در شهرستان ورزقان، مسئولیت کارگاه به فرمانده پایگاه مسجد واگذار شده و با رفتن او نه تنها کار کارگاه متوقف نشده، بلکه با همان قدرت قبل همچنان این کار تداوم دارد. او می‌گوید: «در این کارگاه برای تبلیغ حجاب برتر به صورت رایگان برای مردم چادر مشکی نیز دوخته می‌شود.» به گفته حاج آقا داوری در این کارگاه خیاطی ۲ آقا و حدود ۷ بانو فعالیت می‌کنند.

یکی از مهمترین علل موفقیت حجت‌الاسلام داوری وجود همسری دغدغه مند در کنارش است که دوشادوش او برای انجام فعالیت‌های خیرخواهانه فرهنگی و اجتماعی تلاش می‌کند و اکنون  هم به عنوان مسئول امور بانوان اداره تبلیغات اسلامی به صورت جهادی در این سمت به فعالیت می‌پردازد.

اخذ مجوز تأسیس خانه قرآنی

همسر این طلبه در شهرستان شبستر هم کلاس‌های قرآن برپا می‌کرد و برای روستا مجوز تأسیس خانه قرآنی اخذ کرده بود و به صورت شبانه‌روزی برای ترویج فرهنگ قرآنی علی رغم دارا بودن یک فرزند کوچک تلاش می‌کرد.

رها کردن شغل و درآمد برای کار تبلیغی در شهرستان

حاج آقا داوری علی رغم اینکه از شرایط شغلی خوبی با درآمد بالا در شهر و دیار خودش برخوردار بود، زندگی در غربت و انجام کار تبلیغی را برگزید که در این باره بیان می‌کند: «من قبلاً از سوی اداره تبلیغات اسلامی مرند به عنوان ناظر ذبح شرعی در جهاد کشاورزی فعالیت داشتم و حقوق متوسطی دریافت می‌کردم، اما به دلیل علاقه شدیدم به فعالیت تبلیغی حاضر شدم با مبلغ بسیار ناچیزی به کار تبلیغی مشغول شوم و از دیار خودم به سوی مناطق دیگر کوچ کنم.»

او حالا در شهرستان ورزقان کارهای فرهنگی خود را آغاز کرده و به همراه همسر طلبه‌اش هر هفته چندبار به مدارس شهرستان سرکشی می‌کنند و هر اقدام فرهنگی که از آنان ساخته باشد برای دانش آموزان و نسل امروزی انجام می‌دهند تا نقشی در تربیت نسلی مومن و انقلابی ایفا کرده باشند.

احسان قنبری نسب
منبع: فارس
برچسب ها: طلبه شغل تبلیغ دین
ارسال نظرات