دست ما از الگو در دین اسلام خالی نیست
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، عفت پدرام فر چهارشنبه شب به مناسبت هفته زن و تجلیل از بانوان ممتاز شهرستان که در خانه فرهنگ شهید عامر بن ناصر فینی برگزار شد، گفت: در دین اسلام اهمیت ویژه به الگوسازی داده شده است.
وی افزود: روانشاسان معتقدند همه انسانها در زندگی نیاز به الگو دارند و این الگو در زندگی میتواند نقش بسیار موثری به لحاظ عملکردی، رفتاری، گفتاری و منش در انسانها داشته باشد.
پدرام فر با بیان اینکه در دین ما نیز اهمیت ویژه به این الگوسازی داده شده است، اظهار داشت: در بین همه ائمه و چهارده معصوم و بزرگورانی که از سوی خداوند برای تربیت بشر فرستاده شدند یک بانو نیز به عنوان الگو، اسوه و نمونه معرفی شده است که این بانو حضرت فاطمه زهرا(س) تا ابد میتواند الگوی ما باشد و دست مان خالی نباشد.
وی با اشاره به اینکه ما در سراسر تاریخ الگوهای رفتاری برای عرضه و معرفی به جوانان و بانوان داریم، افزود: خداوند در قرآن میفرماید، آسیه را به عنوان یک الگو نه تنها برای بانوان، بلکه الگویی برای همه کسانی که ایمان آوردند دانسته است.
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر کاشان با تأکید بر اینکه دست ما از الگو در دین اسلام خالی نیست، اظهار داشت: یکی از اهداف جشن میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا(س)، روز زن و تجلیل از بانوان معرفی الگوهای دینی به جوانان است که در این زمینه کار شده، اما کافی نیست.
به گفتوی وی اگر الگوهای خود را به نسل نوجوان و جوان معرفی کرده بودیم امروز برخی سلبریتیها برای نسل جوان ما الگو نمیشدند.
پدرام فر برگزاری دومین سال مراسم تجلیل از بانوان نمونه شهرستان کاشان توسط سازمان، اجتماعی، فرهنگی ورزشی شهرداری کاشان را قابل تقدیر دانست و با تأکید بر اینکه بانوان کاشان همیشه تاریخ الگو بودند، گفت: بانوان کاشانی در خانواده، تربیت فرزند، امور خیریه، کمک به اقتصاد خانواده با قالیبافی سبب شده تا به عنوان بانوی نمونه معرفی شوند.
به گفته وی تقدیر و تجلیل از ۴۰ از بانوان شهرستان کاشان از حوزه مختلف در سال گذشته و امسال، بانوانی که اثبات کردند هم میتوانند هم مادرخوب، هم همسر خوب و هم یک فعال اجتماعی باشند و این همان مطالبه رهبر معظم انقلاب در کنگره ۱۷۰۰ بانوی شهید است که از بانوان خواستند زن در تراز الگوی سوم باشند.
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر کاشان ادامه داد: زن در تراز الگوی سوم یعنی نه زن غربی، نه شرقی و نه زن خانه نشین و گوشه نشین و منزوی و سنتی که فقط در خانه باشد و نه زنی که هویت خود را گم کند و فقط ابزاری برای بازار باشد./۱۳۰۷/