جهاد تبیین، سپر دفاعی در برابر جنگ روانی و شناختی دشمن است
به گزارش خبرگزاری رسا در اصفهان، سردار یدالله جوانی، در جمع دانشجویان دانشگاه علوم و فنون نظامی امیرالمومنین(ع) اصفهان، گفت: بصیرت و آگاهی به عنوان یک ابزار ضروری برای شناخت مسائل روز و رخدادهای منطقه باید در افراد تقویت شود و نیروهای انقلابی با استدلال و تحلیل به شبهات و انتقادات پاسخ دهند.
معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با مروری بر اتفاقات منطقه و نحوه برداشت و نتیجه گیری شخصیت های مختلف از آنها افزود: تلاش دشمن هراسافکنی، ناامیدی و ایجاد اختلاف در جامعه است که در این شرایط جهاد تبیین در یک فضای همدلانه بیش از هر مقطع دیگر اهمیت می یابد.
وی به هزینههای نظامی و سیاسی ایران در سوریه و تأثیرات آن بر امنیت و استقلال کشور اشاره و بیان کرد: انتقادها نسبت به هزینههای ۳۰ میلیارد دلاری در سوریه در حالی بیان می شود که در مقایسه با بیش از ۱۰ تریلیون دلاری که آمریکا برای بازگشت مجدد به ایران و سلطه بر کشور صرف کرده ناچیز است.
سردار جوانی به شکستهای پی در پی دشمن در سناریوهای مختلف از جمله جنگ ۳۳ روزه علیه حزبالله، جنگ های عراق و افغانستان، بحران های فعلی سوریه و طرح خاورمیانه جدید با حذف انقلاب اسلامی اشاره و بیان کرد: به تحولات منطقه باید نگاه فرایندی داشت، همچنانکه رهبر معظم انقلاب در این باره تاکید کردند از تجربیات گذشته درس بگیریم و به آینده امیدوار باشیم.
وی با بیان اینکه استقلال و تمامیت ارضی کشور مرهون رشادت ها و مقاومت رزمندگان و مدافعان حرم است، افزود: در تحلیل ها همچنین باید به آثار مثبت حضور نیروهای ایرانی در سوریه و نقش شهید سردار حاج قاسم سلیمانی در این زمینه توجه کرد و نباید از پیروزیها مغرور و از شکستها مأیوس شویم.
سردار جوانی با اشاره به تاریخچه تهدیدات آمریکا علیه ایران و تلاشهای آن برای اشغال کشور، اظهار: نیروی نظامی قدس با تکیه بر تفکر مقاومت توانسته است بیش از ۲۰ توطئه آمریکا در منطقه را خنثی کند. در گذشته، برخی اصلاحطلبان به رهبر معظم انقلاب نامه نوشتند و نسبت به احتمال اشغال ایران هشدار داده بودند.
وی ادامه داد: نیروهای شاخص انقلابی باید تاریخ را مطالعه کنند و به درستی سیاستهای اتخاذ شده را برای نسل جوان تبیین کنند.
معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصریح کرد: دشمن برای ایجاد نا امیدی در نیروهای معتقد به نظام جمهوری اسلامی بطور هدفمند برنامه ریزی کرده و در این شرایط حفظ امید و تمرکز بر موضوع «دشمن شناسی» ضروریست، تبیین و تشریح سیاست های اتخاذ شده نظام جمهوری اسلامی ایران برای جوانان و نسل جدید ضرروی است.
گفتنی است دانشگاه علوم و فنون نظامی حضرت امیرالمومنین(ع) نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سال ۱۳۸۵ به منظور ساماندهی آموزشهای عالی مورد نیاز نیروی زمینی سپاه با تصویب ستاد کل نیروهای مسلح، فعالیت خود را در اصفهان آغاز کرد.
به گفته مسوولان، ارتقای موفق این دانشگاه پس از نزدیک به ۲۰ سال فعالیت از یک پادگان آموزشی به دانشگاه نسل چهارم که آموزش مجموعه ها و رشتههای مختلف نظامی و دفاعی را بر عهده دارد، یک اتفاق مهم و وقابل توجه است./1304/