۰۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۰:۴۲
کد خبر: ۷۷۷۴۹۵
نماینده ولی فقیه در کاشان:

حجاب از شعائر دین و نماد اسلام است

حجاب از شعائر دین و نماد اسلام است
اصفهان – حجت الاسلام والمسلمین حسینی حجاب به عنوان یکی از شعائر و نماد‌های اسلام نام برد و گفت: چادر، روسری و مقنعه بانوان در هر جای دنیا که باشد نشانه اسلام است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، حجت الاسلام والمسلمین سید سعید حسینی ظهر بعد از اقامه نماز ظهرین در مسجد فین با خوش آمدگویی به مهمان نوروزی و گردشگران، گفت: تقوای قلب در قرآن جایگاه ویژه دارد.

نماینده ولی فقیه در کاشان با بیان اینکه خداوند در قرآن می‌فرماید، تعظیم شعائر دین از مصادیق تقوای قلب است، اظهار داشت: شعائر دین نماد‌های اسلام است از جمله حرم اهل بیت(ع) چرا که با مشاهده گنبد و بارگاه‌های اهل بیت(ع) همه از اسلام یاد می‌کنند.

وی از حجاب به عنوان یکی دیگر از شعائر و نماد‌های اسلام نام برد و گفت: چادر، روسری و مقنعه بانوان در هر جای دنیا که باشد نشانه اسلام است./۱۳۰۷/

محمد ملک آبادی
ارسال نظرات