۲۶ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۸:۲۴
کد خبر: ۷۸۱۵۵
رییس فراکسیون قرآن و عترت مجلس:

مدیریت، ساماندهی و نیازسنجی در زمینه ترویج معارف قرآنی ضروری است

خبرگزاری رسا ـ نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: پخش برنامه های قرائت های مجلسی قاریان بزرگ جهان در صدا و سیما قابل تقدیر است، اما کافی نیست.
لاله افتخاري رييس فراكسيون قرآن و عترت مجلس شوراي اسلامي


لاله افتخاری، رییس فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا با اشاره به پخش قرائت های مجلسی در صدا و سیما گفت: پخش قرائت های مجلسی مشوقی برای آشنایی بیشتر مردم با معارف قرآنی است.

وی با بیان این‌که صوت زیبا و مفاهیم عالی قرآن زمینه جذب مردم را به سمت معارف قرآنی و دینی فراهم می کند، افزود: مردم فهیم ایران با پخش برنامه های جذاب قرآنی به جای گوش دادن به مسائل غیر ضروری، به پیام‌های زیبا و ارزشمند آن گوش فرا می دهند.

افتخاری بر زمینه سازی فهم قرآن، انس با قرآن و عمل به قرآن تأکید کرد و گفت: خداوند نگاه به قرآن کریم و شنیدن و تلاوت آیات آن را حتی بدون تدبر عبادت می شمرد، از این رو برای بهره بردن بیشتر، تبیین معارف قرآن از سوی کارشناسان امر ضروری است.

وی خاطرنشان کرد: تلاوت قرآن کریم توسط قاریانی آگاه به مفاهیم قرآنی و دارای دلی پاک، با استفاده از دستگاه های تأثیرگذار در القای کلام خداوند، در جذب و ترویج معارف قرآنی کمک شایانی می کند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در ادامه از پخش برنامه های قرائت های مجلسی قاریان بزرگ جهان در صدا و سیما تقدیر کرد، اما آن را کافی ندانست و گفت: مدیریت، ساماندهی و نیازسنجی در زمینه ترویج معارف قرآنی ضروری است.

وی با بیان این‌که اکنون امکانات لازم برای تلاوت تخصصی و رفع اشکال در شهرستان ها فراهم نیست، تصریح کرد: با برنامه ریزی صحیح، ارسال نوار، سی دی، تماس تلفنی و ویدئو کنفرانس می توان امیدوار بود که مرزنشینان و حتی محروم ترین روستاها بتوانند از امکانات قرآنی بهره مند شوند.

رییس فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی همچنین از تصویب بودجه شورای توسعه فرهنگ قرآنی در سال 89 خبر داد و گفت: این بودجه حدود 360 میلیارد ریال است که شورای توسعه فرهنگ قرآنی با فراهم کردن ساز و کارهای مناسب و مهیا کردن زیرساخت های لازم می تواند آن را جذب کند.

افتخاری در پایان با اشاره به تصویب منشور توسعه فرهنگ قرآنی در مجلس خاطرنشان کرد: این منشور با هدف سامـاندهی فعالیت های قرآنی تصویب شده است و هماهنگی بین دستگاه‌های دولتی و غیردولتی، توسعه نظریه پردازی و کاربردی کردن تعلیمات قرآنی و عملیاتی کردن شورای تخصصی توسعه فرهنگ قرآنی از مهمترین محورهای آن به شمار می رود. /920/ت302/ع

ارسال نظرات