استاد حوزه و دانشگاه:
دردهای فرهنگی جامعه ناشی از فراموشکردن ائمه اطهار است
خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه و دانشگاه انسان را مأمور بندگی خداوند دانست و گفت: افرادی میتوانند به سعادت برسند که حدود الهی را در عرصه های مختلف زندگی خود رعایت کنند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام غلامرضا ادبی، استاد حوزه و دانشگاه، شب گذشته در همایش جام ایمان تفسیر حدیث عنوان بصری که با همکاری بانوان فرهیخته اداره تبلیغات اسلامی و هیأت بیت الزهرای زنان منتظر بهشهر در حسینیه پیرحلب برگزار شد با بیان اینکه ظهور امام زمان(عج)، ظهور علوم اول تا آخر است، گفت: متأسفانه بسیاری از ما منتظر واقعی امام زمان(عج) نیستیم؛ اما همچنان منتظر آمدن ایشان هستیم.
وی در ادامه بیان داشت: علم در نزد ائمه طاهرین(ع) و علما، به آموختن نیست؛ بلکه نوری است که برای هدایت در اختیار شخص قرار میگیرد و خداوند هر که را که لیاقت داشته باشد از آن بهرهمند خواهد کرد.
حجت الاسلام ادبی یادآور شد: علم به دسته تقسیم شده است؛ علم محدث علمی است که شخص اجازه نقل روایت دارد، علم حافظ علمی است که شخص دارنده آن دو هزار روایت را حفظ است و علم حاکم علمی است که شخص دو هزار روایت را با سند حفظ کرده باشد که علامه مجلسی از این دسته از علمای حاکم بود.
این خطیب با بیان اینکه متأسفانه در زندگی شخصی خود برای دلمان خرج می کنیم و وسواس داریم، افزود: وسواس را برای اولویتهای زندگی خود و برای ائمه و امام زمان(عج) باید داشته باشیم که متأسفانه غافلیم.
حجت الاسلام ادبی با اشاره به اینکه دردهای جامعه ما در فراموشی ائمه است و باید در دعاهای خود محبت اهلبیت(ع) را داشته باشیم، تصریح کرد: اسلام دارای مدرسهای است که مملو از دعا و زیارت است و ما باید در برابر علما و بزرگان خود ذلت و خواری داشته باشیم؛ چرا که در مقابل هر انرژی و عزتی خواری و ذلت است.
این استاد حوزه و دانشگاه حقیقت بندگی را در سه عامل دانست و اظهار داشت: خود را مالک آنچه در اختیار داریم ندانیم، تدبیر شخصی و نفسی نکنیم و تمام وقت خود را صرف اوامر و نواهی خدا کند و ما تنها مأمور بندگی هستیم و باید بدانیم که طریقت و شریعت هر دو با هم و در کنار هم هستند و جدایی ناپذیر هستند./950/پ202/س
ارسال نظرات