فرمانده انتظامی آذربایجان شرقی:
هیأتهای مذهبی سدی محکم در برابر آسیبهای اجتماعی باشند
خبرگزاری رسا ـ فرمانده انتظامی آذربایجان شرقی گفت: هیأتهای مذهبی با تقویت همگرایی و همبستگی ایمانی به انسجام اجتماعی کمک میکنند.
به گزارش خبرگزاری رسا از تبریز به نقل از پایگاه اطلاعرسانی پلیس آذربایجان شرقی، مسعود خرمنیا اظهار داشت: هیئتهای حسینی سدی محکم در مقابل آسیبهای اجتماعی، معضلات، انحرافات و مفسدهها هستند و ما با ایمان به اثربخشی، کارایی و نتایج مثبت و سازنده چنین حرکتهای خودجوش و مردمی مصمم هستیم آنچه در توان داریم برای تقویت و ترویج آنها به کار گیریم.
وی افزود: بر این باوریم که اعتقاد به ولایت و پایبندی به سیره و مرام حسینی و سیر در مسیر نورانی مکتب علوی سعادت دنیا، عقبی و عاقبت به خیری و تعالی جامعه را تضمین میکند و حضور خانوادهها و جوانان در چنین مجتمعهایی سلامت و سعادت خانواده ها را به بهترین نحو ممکن میسر میسازد و راه را برای تکامل روحی و همبستگی ایمانی، پیشرفت و عدالت هموار میکند و جامعه را از پلشتیها، ناهنجاریها، بداخلاقیها، خشونت، ناسازگاریها و ارتکاب به جرم و گناه باز میدارد و راه را برای توسعه فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی هموار میکند.
فرمانده انتظامی استان آذربایجان شرقی ادامه داد: جوانان مؤمن و فهیم که در چنین مکتبخانههایی پرورش مییابند با تعمیق و تحکیم آموزههای دینی، اعتقادی و تخلق به اخلاق نبوی، اسلامی و تزکیه و تهذیب نفس، احساس مسئولیت و رسالت در قبال خدا، خانواده و اجتماع را در خود شکوفا میکنند و به کوری چشم وهابیون و دشمنان ولایت از آگاهی،شناخت و معرفت کامل برای مقابله با مکاتب انحرافی، عرفانهای کاذب و هجمههای فرهنگی بیگانه برخوردار میشوند.
خرمنیا تصریح کرد: ما به حق این هیئتها را سدی محکم در مقابل آسیبهای اجتماعی و معضلات، انحرافات و مفسدهها میدانیم و با ایمان به اثربخشی، کارایی و نتایج مثبت و سازنده چنین حرکتهای خودجوش و مردمی درصدد هستیم آنچه در توان داریم برای تقویت و ترویج آنها به کار گیریم.
وی در ادامه اعلام داشت: امروز بر این باوریم که در دنیای پیچیده صنعتی که دشمنان دین تمام تجهیزات نرمافزاری، سختافزاری، فضاهای سایبری و فناوریهای ارتباطی را برای انحراف جوانان از مسیر مستقیم الهی همچنین ترویج مفاسد اخلاقی و از هم پاشیدگی بنیان متین خانواده به کار گرفتهاند، بدون اراده و اهتمام جمعی و سرمایهگذاری در بخشهای فرهنگی اجتماعی مقابله با این سیل بنیانکن میسر نخواهد بود.
فرمانده انتظامی آذربایجان شرقی تصریح کرد: بخشی از سرمایهگذاریهای مهم و حیاتی برای تضمین سلامت و سعادت جوانان و جامعه، سازماندهی و برنامهریزی برای تقویت و توسعه هیئتهای خودجوش حسینی و ایجاد تسهیلات و تمهیدات لازم برای حضور مداوم جوانان در چنین محافلی است که با شناخت عمیق از فلسفه قیام حسینی و اخلاق فاطمی در مسیر خوشبختی و سعادت گام برمیدارند و با توشهبرداری از معنویت و اخلاص، عشق، شوریدگی و شیفتگی به چشمهسار زلال ولایت در مکتب اهلبیت تربیت مییابند.
وی گفت: هیئتهای مذهبی با تقویت همگرایی و همبستگی ایمانی به انسجام اجتماعی کمک میکنند و از لغزیدن در پرتگاهها و دامهایی که برای جوانان پهن شده نجات پیدا میکنند و با تمسک به اهل بیت روحیه فداکاری و ایستادگی در مقابل ظلم و تعدی و احساس مسئولیت اجتماعی مسئولیتپذیری، ایثار، از خودگذشتگی، کمک به نیازمندان و مقابله با دشمنان دین و ملت را در بالاترین سطح کسب میکنند و خار چشم دشمنان ولایت میشوند و در اصلاح و پاکسازی جامعه بیشترین نقش را دارند.
فرمانده انتظامی استان آذربایجان شرقی افزود: ما در بررسی و پژوهشهایی که در بخش مطالعات اجتماعی و در ارتباط با جرایم خشن از جمله قتل و تجاوز به حقوق دیگران انجام دادهایم به این نتیجه رسیدهایم افرادی که به قول معروف هیئتیاند، به برکت آگاهی ایمان، اخلاص و خودسازی نه تنها از آسیبها در مصون هستند بلکه در اصلاح جامعه بسیار مفید فایده هستند.
خرمنیا گفت: خوشبختانه تبریز به عنوان دیار مؤمنان و شهر «اولینها» متأثر از فضای معنوی، ایمانی و نفس پاک جوانان متدین، بیش از 2هزار هیئت حسینی را چون نگینی درخشان در خود جای داده و هیئت موکب العباس (ع) هم با وجود برنامههای خوب و آموزنده مورد توجه هزاران تن از جوانان پرشور تبریزی است./935/د102/س
ارسال نظرات