کتابخانههای مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران ساماندهی می شود
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط عمومی مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران، در دستورالعمل سازماندهی کتابخانههای مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران نحوه ثبت منابع، فهرستنویسی منابع، آمادهسازی، سازماندهی نشریات، سازماندهی فضای کتابخانه، هدایت و راهنمایی مراجعان در بخشهای مختلف کتابخانه، کارهای دورهای و فصلی، وضعیت ظاهری، بهداشتی و امنیتی کتابخانه و نیروی انسانی کتابخانه تشریح شده است.
همزمان با این دستورالعمل، آییننامه کتابخانههای مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران نیز ابلاغ شد.
آییننامه کتابخانههای مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران دارای چهار فصل با عناوین مراجعان و شرایط عضویت، مقررات استفاده از منابع، مقررات برگشت، دیرکرد، مفقود یا مخدوش شدن منابع و ساماندهی کتابخانه است.
بر اساس یکی از مواد فصل اول این آییننامه، اعضای گروههای علمی و مشاوران مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران، پژوهشگران حوزوی، همکاران مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران، طلاب و اساتید و پژوهشگران آزاد میتوانند از کتابخانههای مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران استفاده کنند.
همچنین در دستورالعمل سازماندهی کتابخانههای مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران از فهرستبرداری منابع هر سال در تاریخهای معین، تنظیم فهرست وضعیت منابع خروجی (صحافی، وجین، امانت، مفقودی) در اسفند ماه هر سال، تنظیم پایگاه منابع ارسالی برای صحافی در رایانه و خروج منابع مستعمل، مندرس و غیرقابل استفاده از کتابخانه با تنظیم صورتجلسه و پس از تأیید معاون پژوهش از کتابخانه به عنوان فعالیتهای دورهای و فصلی در کتابخانهها یاد شده است.
شایان ذکر است در حال حاضر کتابخانه مرکزی و مدارس علمیه خواهران کشور از نرمافزار کاوش به منظور ثبت و دستهبندی اطلاعات استفاده میکنند و تاکنون اطلاعات 25 کتابخانه زیر پوشش مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران کشور در پایگاه اینترنتی http://www.lib.whc.ir وارد شده است. /901/د102/ع