مسؤول امور کتابخانههای حوزههای علمیه خواهران:
مدارس علمیه خواهران به منابع پژوهشی مرجع مجهز میشوند
خبرگزاری رسا ـ مسؤول امور کتابخانههای مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران گفت: کتابخانههای مدارس علمیه خواهران به 45 عنوان از مهمترین منابع علمی و پژوهشی مرجع تجهیز میشوند.
به گزارش خبرگزاری رسا، علی حسنوند مسؤول امور کتابخانههای مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران با بیان اینکه مدیریت پشتیبانی مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران تجهیز کتابخانههای واحدهای حوزوی به منابع علمی پژوهشی مرجع را در دستور کار قرار داده است، بیان داشت: در مرحله نخست این طرح، کتابخانهها به 45 عنوان از منابع روایی و تفسیری و چند مهم دیگر تجهیز میشوند.
وی افزود: با تجهیز کتابخانهها به این منابع تلاش میشود تا حداقل نیاز طلاب در تدوین تحقیقات پایانی، پایاننامهها و مقالات علمی پژوهشی برطرف شود.
مسؤول امور کتابخانههای مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران با اشاره به نظرخواهی صورت گرفته از مدارس در ارتباط با کتب مرجع مورد نیاز تصریح کرد: با انجام این کار اکنون لیستی از کتب مورد نیاز تهیه شده و در اختیار تمام مدارس قرار گرفته است تا مدارس کتب مورد نیاز خود را اعلام کنند.
وی کتب وسائلالشیعه، اصول کافی، بحارالانوار، تفسیر نمونه و تفسیر تسنیم را به عنوان برخی از کتبی که در مرحله فعلی در اختیار مدارس علمیه خواهران قرار میگیرد، دانست و بیان داشت: در این مرحله، علاوه بر کتب، مدارس علمیهای که بدون نرمافزار کتابداری و اطلاعرسانی کاوش هستند، این نرمافزار را در اختیار میگیرند و مدارسی که نسخه قدیمیتر این نرمافزار را تهیه کردهاند، نسخه جدید نرمافزار کاوش را دریافت میکنند.
وی با بیان اینکه اکثر مدارس علمیه خواهران از نرمافزار کتابداری کاوش استفاده میکنند، تصریح کرد: با ثبت اطلاعات کتابخانههای مدارس علمیه خواهران از طریق سامانه تحت وب، این اطلاعات بر روی شبکه اینترنت قرار گرفته است.
حسنوند با بیان اینکه مراحل بعدی تجهیز کتابخانههای مدارس علمیه خواهران نیز به اجرا درخواهد آمد، اضافه کرد: برای مراحل بعد ضمن نیازسنجی از معاونتهای مختلف، کتب مورد نظر معاونتهای مختلف و مدارس علمیه برای واحدهای حوزوی تهیه میشود. /901/د102/ص
ارسال نظرات