۱۵ شهريور ۱۳۹۰ - ۱۱:۱۴
کد خبر: ۱۱۲۱۷۳

آیت‌الله نجمی در بیمارستان بستری شد

خبرگزاری رسا ـ آیت الله نجمی از اعضای سابق مجلس خبرگان رهبری به علت عارضه قلبی در بخش سی سی یو بیمارستان پیامبران تهران بستری شد.
آيت الله محمدصادق نجمي آيت‌الله نجمي در بيمارستان
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، آیت الله محمدصادق نجمی از اعضای سابق مجلس خبرگان رهبری و از روحانیون باسابقه حج و زیارت و عضو سابق هیئت علمی بعثه مقام معظم رهبری روز گذشته به علت عارضه قلبی در بخش سی سی یو بیمارستان پیامبران تهران بستری شد.

وی تالیفات متعددی در حوزه تاریخ و حدیث دارد که از جمله آنها سیری در صحیحین و سخنان حسین بن علی است.

آیت الله نجمی دو دوره نمایندگی مردم در مجلس خبرگان رهبری و بیست سال امام جمعه خوی را در کارنامه خود دارد و از محققان باسابقه در حوزه تاریخ مکه و مدینه است که در همین زمینه کتاب «تاریخ حرم ائمه بقیع» را تالیف کرده اند که تاکنون بارها از سوی انتشارات مشعر منتشر شده است.

وی تا سال گذشته در جلسات محتلف روحانیون کاروان های حج و زیارت در استانهای مختلف شرکت کرده و به سوالات روحانیون کاروانها درباره اماکن و تاریخ مکه و مدینه پاسخ می داد./917/پ203/ص
برچسب ها: . . . .
ارسال نظرات