۱۲ آبان ۱۳۹۰ - ۱۴:۳۴
کد خبر: ۱۱۶۱۲۲
معاون ارتباطات حوزوی دفتر مقام معظم رهبری:

اندیشه انقلاب اسلامی برای طلاب حوزه های علمیه تبیین شود

خبرگزاری رسا ـ معاون ارتباطات حوزوی دفتر مقام معظم رهبری گفت: اندیشه های انقلاب اسلامی محدود به جغرافیای خاصی نیست و برای ترویج و تعمیق آن لازم است برای طلاب حوزه های علمیه تبیین شود.
طلبه حوزه علميه
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط عمومی موسسه فرهنگی ولاء منتظر(عج)، حجت الاسلام احمد مروی معاون ارتباطات حوزوی دفتر مقام معظم رهبری، ضمن تاکید بر ضرورت ترویج اندیشه های انقلاب اسلامی، گفت: اندیشه های انقلاب اسلامی محدود به جغرافیای خاصی نیست و برای ترویج و تعمیق آن لازم است برای طلاب حوزه های علمیه تبیین شود.

معاون ارتباطات حوزوی دفتر مقام معظم رهبری با اشاره به رسالت موسسات فرهنگی و نهادهای حوزوی در تحقق مطالبات امام و رهبری و ارائه خدمات تکمیلی به حوزه های علمیه، اظهار داشت: به منظور تحقق رسالت موسسات فرهنگی و نهادهای حوزوی لازم است فضای فعالیت ها متمرکز و محدود به تحقق مطالبات امام و رهبری و ارائه خدمات تکمیلی به حوزه های علمیه باشد.

در ابتدای این جلسه حجت الاسلام صلاح زاده معاون ارتباطات موسسه فرهنگی ولاء منتظر(عج) با اشاره به تاریخچه شکل گیری موسسه، ابراز داشت: مـؤسسه با هدف نـشر و تـبلیغ مبانی و مـعارف اسـلام و تحکیم انقلاب اسلامی در میان آحاد جامعه و در چارچوب نـظام مقدس جمهوری اسلامی و در راستای منویات، رهنمودها و فرامین ولایت فقیه، تشکیل شده است و اصلی‌ترین فعالیت آن تحقق مطالبات امام و رهبری و ارائه خدمات تکمیلی به حـوزه‌های عـلمیه است.

وی با بیان اینکه موسسه در عرصه های مختلفی فعالیت می کند، گفت: موسسه به منظور تحقق دو رسالت خود در عرصه های آموزش، پژوهش، تبلیغ، اطلاع رسانی و ترویج در حال فعالیت است.

معاون ارتباطات موسسه ولاء منتظر(عج) عمده فعالیت های آموزشی موسسه را در برگزاری دوره های تربیت محقق و تربیت مبلغ عصر امام خمینی(ره) و برگزاری دوره علمی فرهنگی ولایت عنوان کرد.

وی ادامه داد: در زمینه اطلاع رسانی و ترویج به برنامه های چون کنگره بین المللی و مقدماتی حضرت آیت الله العظمی مرعشی نجفی(ره)، جشنواره ملی جوان ایرانی بخش طلاب جوان، سلسله نشست های انقلاب اسلامی مخاطرات امروز و فردا و همایش سفیران آسمانی اشاره کرد.

حجت الاسلام صلاح زاده با بیان اینکه موسسه در موضوع اعزام مبلغ برنامه های ویژه ایی دارد، افزود: در عرصه فعالیت های تبلیغی، خدمت رسانی فرهنگی و تبلیغی به مناطق محروم و مرزی سیستان و بلوچستان از اهداف مهم موسسه است که از سال 1380 هر ساله جمعی از مبلغان پس از انجام مصاحبه، آموزش و گزینش به این مناطق اعزام می شوند./901/د102/ص
برچسب ها: . . .
ارسال نظرات