۲۵ فروردين ۱۳۸۸ - ۱۸:۳۵
کد خبر: ۱۱۶۸

نشست آسیب شناسی مهدویت در حوزه علمیه خواهران مشهد برگزار شد

خبرگزاری رسا ـ نشست آسیب شناسی مهدویت با حضور مدیر مرکز تخصصی امامت و مهدویت مشهد در مدرسه علمیه نرجس(س) مشهد برگزار شد.
نشست آسیب شناسی مهدویت در حوزه علمیه خواهران مشهد برگزار شد
 
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، نشست آسیب شناسی مهدویت، امروز با حضور مدیر مرکز تخصصی امامت و مهدویت مشهد در مدرسه علمیه نرجس(س) این شهرستان برگزار شد.
 
حجت الاسلام سیدجعفر موسوی نسب، مدیر مرکز تخصصی امامت و مهدویت مشهد در این گردهمایی با اشاره به اهمیت آسیب شناسی مهدویت، اظهار داشت: هر امر مهم و با ارزش در معرض خطر و آسیب می باشد که موضوع مهدویت به عنوان یکی از این امور، در معرض آسیب ها و انحرافات گوناگون قرار دارد.

وی گفت: آسیب عاملیست که سبب ناهنجاری، اختلال در مفهوم و مصادیق موضوعات مهدویت شده و به کج فهمی این مفاهیم منجر می شود، در نتیجه اعتقاد فرد تضعیف شده و معرفت و محبت او نسبت به امام زمان(عج) کاهش خواهد یافت و دیگر خود را مطیع ایشان نمی بیند.

مدیر مرکز تخصصی امامت و مهدویت مشهد، آسیب شناسی را بازشناسی اختلال های مفهومی و مصداقی مهدویت دانست و افزود: برداشت های انحرافی از مفهوم انتظار، نشان دادن چهره قهرآمیز امام زمان(عج) و غفلت از چهره مهر آمیز حضرت، طرح مباحث غیر ضروری مانند لباس، خوراک، ازدواج و....بدون فراهم کردن زمینه های مناسب، از جمله آسیب های مهدویت می باشد که منجر به ناشکری و عدم رضایت مسلمین، استهزاء و تمسخر آیات و روایات، شک و تردید در امر ظهور، یأس و نا امیدی، می گردد.

حجت الاسلام موسوی نسب، تعجیل و شتاب زدگی در ظهور و تعیین وقت معین برای آن، تطبیق نشانه های ظهور بر افراد و شخصیت ها، ملاقات گرایی را از دیگر آسیب های مهدویت برشمرد و ابراز داشت: آنچه بیش از هر چیز موجب پیدایش این انحرافات و برداشت های غلط در جامعه شده است، عدم آگاه سازی جامعه نسبت به مفاهیم صحیح مهدویت و انتظار از سوی دو نهاد مهم حوزه و دانشگاه می باشد.

مؤلف کتاب «313پرسش و پاسخ پیرامون امام زمان(عج)»، مهمترین و اصلی ترین راه مبارزه با آسیب ها مهدویت را، حساسیت حوزه و دانشگاه و اندیشمندان ذکر کرد و گفت: اگر مردم در این مباحث آگاهی داشته و هشیار باشند، کمتر دچار فریب مدعیان دروغین و یا فرقه های انحرافی خواهند شد.

مدیر مرکز تخصصی امامت و مهدویت مشهد ، با تأکید بر ضرورت بصیرت نسبت به حوزه سیاست و دشمن شناسی به ویژه در حوزه و دانشگاه، تصریح کرد: آشنایی با منابع اصیل مهدویت، گشودن زوایای جدید در طرح مباحث مهدوی، زدودن مطالب و روایات ضعیف از مباحث مهدویت از جمله راهکارهای مقابله با آسیب های مهدویت می باشد.

حجت الاسلام موسوی نسب در پایان، کتاب های سیمای آفتاب(نوشته دکتر طاهری)، نگین آفرینش(نوشته حائری، یوسفیان و بالادستیان)،آسیب شناسی(نوشته صابر جعفری)، نرم افزار مرجع مهدویت، شماره های یک، دو و پانزده فصلنامه انتظار را منابعی مناسب جهت مطالعه تخصصی پیرامون آسیب شناسی مهدویت معرفی کرد.
ارسال نظرات