۰۵ اسفند ۱۳۹۰ - ۰۹:۲۴
کد خبر: ۱۲۳۸۰۰
معاون تهذیب حوزه های علمیه:

شرکت پرشور در انتخابات قدرت نمایی خدا بوسیله حکومت اسلامی است

خبرگزاری رسا ـ معاون تهذیب حوزه های علمیه گفت:‌ حضور حداکثری در انتخابات از مصادیق آیه «و اعدوا لهم ما استطعتم من قوه» است چرا که خداوند متعال می خواهد با حکومت اسلامی قدرت خودش را به رخ دشمنان بکشد و در دل آنان ایجاد رعب و وحشت کند.
حجت الاسلام حسين خاني معاون تهذيب حوزه علميه کشور


حجت الاسلام هادی حسین خانی، معاون تهذیب حوزه های علمیه، در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: حضور حداکثری در انتخابات از مصادیق آیه «و اعدوا لهم ما استطعتم من قوه» است چرا که خداوند متعال می خواهد با حکومت اسلامی قدرت خودش را به رخ دشمنان بکشد و در دل آنان ایجاد رعب و وحشت کند.

وی در ادامه افزود: به هر اندازه که ملت شریف ایران در انتخابات شرکت کنند به طور طبیعی نظام اسلامی قدرتمندتر می شود و دشمان اگر بخواهند نقشه ای هم برای ما بکشند عقب نشینی می کنند.

حجت الاسلام حسین خانی اظهار داشت: انگیزه الهی مهمترین نکته ای است که افراد شرکت کننده در انتخابات چه در قالب کاندیدا، چه در قالب رای دهنده و حتی در طرفداری از کاندیدای خاص و تبلیغ برای او باید مد نظر قرار دهند.

وی خاطر نشان کرد: یعنی اگر بخواهیم کاندیدا شویم یا رأی دهیم یا به نفع کاندیدایی تبلیغ کنیم باید با انگیزه الهی باشد، در این صورت است که بهترین نمایندگان انتخاب می شوند و بهترین و سالم ترین انتخابات برگزار خواهد شد.

معاون تهذیب حوزه های علمیه با اشاره به رعایت نکات اخلاقی در انتخابات یادآور شد: اگر فردی حس کند افرادی بهتر و توانمند تر از او در عرصه انتخابات هستند و عرصه را برای آنان خالی کند، به طور طبیعی بهترین و شایسته ترین افراد وارد مجلس خواهند شد.

وی ادامه داد: افرادی که وارد عرصه انتخابات می شود باید بر واقعیات تکیه کنند و وعده ای ندهند که امکان تحققش نیست، یا طرفداران کاندیداها مسائلی را مطرح نکنند که در آن کاندیدا وجود ندارد.

وی تصریح کرد: کاندیداها خودشان را تبلیغ کنند و بر امکانات، توانایی ها و ظرفیت های موجود خود تأکید و از ورود به عرصه تخریب دیگران خودداری کنند.

حجت الاسلام حسین خانی ادامه داد: اگر انگیزه ما الهی باشد، دیگران را نفی نمی کنیم، ممکن است آرای دیگران را نقد کنیم، ایرادشان را بگوییم، اما تخریب دیگران به منظور این که ما هم بتوانیم وارد مجلس شویم رفتاری اخلاقی نیست.

وی با تأکید بر پایبندی به قانون گفت: قانون در این مملکت حاکم است و در ابعاد مختلف قانون وجود دارد، چه در زمینه تأیید صلاحیت ها و چه در زمینه برگزاری انتخابات، شورای نگهبان نیز بر انتخابات نظارت می کند و نظرش در صحت و بطلان انتخابات نافذ است، از این رو لازم است، کاندیداها و طرفدارانشان پایند به قانون باشند.

این استاد اخلاق حوزه ادامه داد:‌ کاندیداها و طرفدارانشان انعطاف داشته و نظر قانون را بپذیرند، چگونه می شود کسی که می خواهد قانون‌گذار باشد و وارد عرصه قانون گذاری شود خود ملتزم به قانون نباشد.

وی تأکید کرد: در مسأله رأی دادن، حق را در نظر گرفته و از جناح مداری فاصله بگیرم، ممکن است جناح ما لیستی منتشر کند و افراد شایسته تر از افراد این لیست، در لیست دیگر باشند یا به طور انفرادی در انتخابات شرکت کرده باشند، دلیلی ندارد به خاطر طرفداری از جناح خود حق را زیر پا بگذاریم.

حجت الاسلام حسین خانی در پایان گفت: بر لیست جناح خود تأکید و پافشاری نکنیم، نظرات مختلف را بگیریم و بر اساس حق و انصاف بهترین گزینه ها و بصیرترین، کارآمدترین، و مخلص ترین افراد را پیدا کنیم و به آنها رأی بدهیم. /919/ت301/ع

ارسال نظرات