۲۰ فروردين ۱۳۹۱ - ۱۹:۰۹
کد خبر: ۱۲۶۱۵۳

برگزاری دوره آموزشی «همسرداری مؤثر» در مشهد

خبرگزاری رسا ـ مسؤول دوره‌های آموزشی «زن کامل» مؤسسه صدف عفاف نور گفت: یکی از فعالیت‌های کنونی این مؤسسه برگزاری دوره آموزشی همسر کامل و مهارت‌های همسرداری مؤثر ویژه بانوان متأهل در مقطع بالاتر از دیپلم است.
زن و خانواده
حجت‌الاسلام حاجی ابراهیمی، مسؤول دوره‎های آموزشی «زن کامل» مؤسسه صدف عفاف نور، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد گفت: این مؤسسه با رویکرد تحقیقات در حوزه زن و موضوعات مرتبط با خانواده و تربیت فرزند فعال شده است و یکی از فعالیت‌های آن آموزش بانوان است که به صورت فعال و کارگاهی انجام می‌گیرد.

وی توضیح داد: اساس مدل تربیتی از نگاه اسلام بر تربیت غیر مستقیم است. خداوند در قرآن می‌فرماید «بغیر السنتکم» یعنی با رفتارهای خود تربیت را انجام دهید. اگر بخواهیم این شیوه را برای فضای تربیت فرزند اتخاذ کنیم نیز باید با رفتار باشد. چیزی که بچه مستقیم و به صورت کامل دریافت می‌کند، دریافت از پدر و مادر و نوع تعامل و ارتباط آنها با یکدیگر است.

حجت‌الاسلام حاجی ابراهیمی تصریح کرد: مرکز ثقل تربیت فرزند در ارتباط پدر و مادر با یکدیگر است. اگر این ارتباط درست باشد بچه هم درست تربیت می‌شود و این در هر دو زمینه کارهای خوب و بد تأثیرگزار است.

وی افزود: بر همین اساس کارگاه‎هایی مبنایی مثل روش تحقیق، تحصیل، تدریس، دوره‌های تربیت مربی و کارگاه‎های نگرشی، از فعالیت‌های این مؤسسه در زمینه تربیت استاد است. کارگاه‎های عمومی مثل نماز، حجاب و عفاف، زیارت و غیره نیز از کارگاه‎هایی است که به صورت گسترده و برای عموم برگزار می‎شود.

مسؤول دوره‌های آموزشی زن کامل همچنین در خصوص این دوره‌ها گفت: یکی از فعالیت‌های کنونی این مؤسسه برگزاری دوره آموزشی همسر کامل و مهارت‌های همسرداری مؤثر ویژه بانوان متأهل در مقطع بالاتر از دیپلم با هدف بالا بردن سطح کیفی روابط زوجین و تحکیم بنیان خانواده است.

وی توضیح داد: هدف دیگر برگزاری این دوره اصلاح رفتار زوجین است با رویکرد زن کامل یعنی زنی که بتواند با فعال کردن خود در حوزه خانواده فضای تربیتی خانواده را مطلوب کند. هدف این است که مادر خانواده با تغییر رفتار خود در سیستم خانواده، فرزند خود را تربیت کند.

حجت‌الاسلام حاجی ابراهیمی خاطرنشان کرد: این کلاس‌ها در هفته یک بار به صورت بحث، گفت‌وگو و جمع‌بندی خواهد بود تا کسانی که در کلاس شرکت می‌کنند روی مهارت کسب شده یک هفته تمرکز و تمرین کرده و آثار آن را دریافت کنند.

وی در پایان افزود: مؤسسه فرهنگی‌تحقیقاتی صدف عفاف نور این دوره را که سومین دوره بعد از فراخوان عمومی است در هفت جلسه سه ساعته در هفت هفته متوالی از تاریخ 17 فروردین ماه پنج‌شنبه و جمعه هر هفته در محل این مؤسسه واقع در مشهد، چهارراه حجت(زرینه) به سمت چهارراه مقدم، خیابان شهید محسن کاشانی 25، برگزار می‌کند.

گفتنی است، علاقه‌مندان به شرکت در دوره‌‎های آموزشی این مؤسسه می‎توانند با شماره‌های 2-2244001 تماس بگیرند./931/پ202/س
ارسال نظرات