۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۱۵:۵۲
کد خبر: ۱۲۷۸۱۱
اخلاق، گمشده عصر ارتباطات (2)؛

وابستگی به دنیا اخلاص مردم را کاهش داده است

خبرگزاری رسا ـ استاد اخلاق حوزه گفت: درس اخلاق سبب بیداری، تنبه و تصمیم گیری مردم برای خود سازی و اصلاح نفس می شود، و مردم را به فکر آماده شدن برای مرگ و سفر به سرای دیگر می اندازد.
اخلاق


حجت الاسلام سید فرج الله طباطبایی در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبر گزاری رسا با اشاره به اهمیت برگزاری درس اخلاق در جامعه گفت: درس اخلاق سبب بیداری، تنبه و تصمیم گیری مردم برای خود سازی و اصلاح نفس می شود، و مردم را به فکر آماده شدن برای مرگ و سفر به سرای دیگر می اندازد.

وی در ادامه با اشاره به اثرات سوء علاقه به دنیا افزود: وابستگی و علاقه به دنیا، اخلاص مردم را کاهش داده است، از این رو باید در تقویت اخلاص تلاش و کوشش کرد.

وی گفت: من قبل از انقلاب را کمتر یاد دارم ولی آنچه آن را خوانده ام و شنیده ام به صورتی بود که بازاری ها هم در درس اخلاق امام راحل شرکت می کردند.

این استاد اخلاق حوزه علمیه، حضرت آیت الله مظاهری، آیت الله ممدوحی و آیت الله مشکینی را به عنوان اساتید برجسته و الگو های اخلاقی در حوزه معرفی کرد و گفت: از توصیه های حضرت آیت الله مظاهری به طلاب این بود که ذی طلبگی و ظاهر طلبگی را حفظ کنید تا مردم به شما علاقه‌مند باشند و علاقه‌مند باقی بمانند.

وی افزود: جا دارد که درس های اخلاق به همان صورت سنتی در مدرسه ها و مساجد باقی بماند و اینکه جلسات اخلاق را در همایش‌ها و کنفرانس‌ها برگزار کنند مثمر ثمر نیست و اثرگذاری اخلاقی ندارد.

این استاد اخلاق حوزه در توصیه به طلاب جوان گفت: همان‌گونه که خداوند متعال دستور داده است، طلاب باید برای خدا و با اخلاص درس بخوانند، برای او و در راه او قیام کنند و نگاه و هدفشان به سوی مسائل مادی و کسب مقام‌های دنیایی نباشد/929/ت302/ن

ارسال نظرات