۲۰ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۵:۴۳
کد خبر: ۱۳۵۱۴۲

حضور 8 هزار معلم خوزستانی در دوره نقد سلفی گری و شیعه شناسی

خبرگزاری رسا ـ آیت الله حیدری از شرکت 8 هزار معلم خوزستانی در دوره های امامت، شیعه شناسی، نقد سلفی گری، شیعه شناسی، تاریخچه تشیع و پاسخ به سؤالات و شبهات خبر داد.
آيت الله حيدري در نشست کميته مدارج سطح عالي حوزه علميه خوزستان

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، آیت الله محسن حیدری، رییس کمیته همکاری حوزه علمیه با آموزش و پرورش خوزستان، شب گذشته در نشست این کمیته به ارائه گزارشی عملکرد سال تحصیلی 90-91 پرداخت.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به ضرورت همکاری آموزش و پرورش با حوزه های علمیه ابراز داشت: اساس تشکیل این کمیته در سال 85 پایه ریزی شده است و در سال گذشته بیش از 10 جلسه در راستای همکاری بهتر این دو نهاد در استان خوزستان برگزار شد.

وی به عرصه های همکاری آموزش و پرورش با حوزه های علمیه اشاره کرد و افزود: تقویت امر پژوهش، ارائه راهکاری های تربیتی و تبلیغی، توانمند سازی و ارتقای آموزش و برنامه ریزی، از مهم ترین اهداف و عرصه های موجود برای تبادل نظر و همکاری در این کمیته است.

آیت الله حیدری با بیان این که قبل از تشکیل این کمیته دوره هایی از جمله دوره ضمن خدمت و دوره ولایت در استان خوزستان برگزار شد، تصریح کرد: حدود 8 هزار نفر از معلمان استان خوزستان در این دوره ها شرکت کردند.

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری در ادامه سخنانش اظهار داشت: در دوره ولایت به مباحثی از جمله امامت، ولایت، شیعه شناسی، نقد سلفی گری، شیعه شناسی، تاریخچه تشیع  وپاسخ به سؤالات و شبهات پرداخته شد.

وی برگزاری دوره تربیت سیاسی ویژه معلمان سراسر استان به مدت 32 ساعت، اجرای طرح کمیته نظارت فرهنگی بر مدارس خاص و تشکیل کانون مهدویت در زمینه تبلیغ فرهنگ مهدوی در مدارس سراسر استان را از دیگر برنامه های اجرا شده در مدارس قبل از تشکیل این کمیته عنوان کرد.

عضو مجلس خبرگان رهبری به اجرای طرح زلال احکام در مدارس سراسر استان خوزستان اشاره کرد و افزود: این طرح در راستای آموزش احکام برای دانش آموزان طراحی شده بود و در آن روحانیان و مبلغان دینی علاوه بر بازگو کردن احکام مورد ابتلای نسل جوان و نوجوان به سؤالات شرعی و فقهی دانش آموزان پاسخ می دادند.

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری دوره مرزبانی از مکتب اهل بیت(ع) را از دیگر برنامه های مفید و اثر گذار برای معلمان برشمرد و افزود: بیش از 4 هزار نفر از معلمان تحت پوشش این طرح قرار گرفتند و در آن به مباحثی از جمله ولایت فقیه، نقد صوفی گری، سلفی گری و مکتب ایرانی پرداخته شد.

آیت الله حیدری با بیان این که فعالیت های شبانه روزی مسؤولان این کمیته در استان خوزستان سبب دستیابی این استان به مقام اول کشوری شد گفت: در همایش مرکزی که دو ماه پیش برگزار شد، از  استان خوزستان تقدیر و تجلیل به عمل آمد.

 

وی به ارائه پیشنهادی  برای اجرا در کمیته همکاری های آموزش و پرورش و حوزه علمیه اشاره کرد و ابراز داشت: با توجه به این که در اعضای مدیریت این جلسه جایگاهی برای استاندار و فرماندار لحاظ نشده است، ضروری است تا عضویت این دو مسؤول تأثیر گذار در جلسه مصوب شود./9464/پ202/ب

ارسال نظرات