حضرت معصومه میراثدار معرفت و معنویت حضرت زهرا است

حجتالاسلام سید جلال رضوی مهر، نایب رییس مجمع نمایندگان حوزه علمیه قم به مناسبت فرا رسیدن سالروز ولادت حضرت معصومه(س) در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا با اشاره به روایت امام جواد (ع) که فرمود«من زار قبر عمتی به قم، فله الجنة، هر کس قبر عمهام معصومه(س) را در قم زیارت کند، بهشت پاداش او است» گفت: شخصیت دردانه آل موسی ابنجعفر(ع)، زهرای ثانی و خاتون دو سرا، بیبی حضرت معصومه(س) شخصیت ممتاز، شناخته شده و قابل احترام است.
وی افزود:حضرت فاطمه معصومه(س) عامله و فاضله دودمان امام موسی کاظم(ع) است و هر آنچه حرمت، مقام، منزلت و فضایل برای حضرت زینب(س) بیان شده در وجود حضرت معصومه(س) تجلی پیدا کرده و دیده میشود.
حضرت معصومه بیانگر حرکت آسمانی امام رضا بود
مشاور رییس سازمان اوقاف و امر خیریه کشور به بررسی شخصیت علمی حضرت معصومه(س) پرداخت و ابراز داشت: حضرت معصومه(س) ممثل حضرت فاطمه زهرا(س) و زینب کبری(س) است و شخصیت علمی بالایی در جهت بیان احکام داشته است.
وی اضافه کرد: این بانوی بزرگوار دارای علم بیان تفسیر، احکام الهی و بیانگر مواضع جد بزرگوارخود و حرکت آسمانی امام رضا (ع) بوده است.
حجتالاسلام رضوی مهر حضرت معصومه(س) را تبین کننده مسیر صاف علویون و صفات فاطمیون برای نسلهای آینده برشمرد و بیان داشت: حرکت روشن ایشان بسیاری از مسایل را برای شیعیان حل کرد و سبب ثابت قدمی بانوان در مسیر عفاف و حجاب شد.
حضرت معصومه میراثدار معرفت و معنویت حضرت زهرا است
استاد سطح عالی حوزه علمیه قم ولادت حضرت معصومه(س) را هدیه آسمانی برای خانواده امام موسی کاظم(ع) عنوان کرد و گفت: در دورانی که امام موسی کاظم(ع) زندانی و در تبعید بودند ایشان همواره در کنار امام رضا(ع) با بیان احکام، گرهگشایی از مشکلات فقیران و رفع نیازهای جامعه مشغول بودند.
وی ادامه داد: حضرت معصومه در عبادت، شبزندهداری، تهجد مثال زدنی بوده و نمونه بیبدیل در میان زنان مدینه، عصر خود و یاد آور حضرت مریم(س) بود.
این استاد حوزوی حضرت معصومه(س) را میراثدار تقوا، معرفت و معنویت مادربزرگوارشان حضرت زهرا(س) برشمرد و خاطرنشان کرد: حضرت معصومه(س)کلامشان نافذ و روشنگر حقایق الهی بود و مسیر زندگیشان به سبب روشنی و الهی بودن همیشه ماندگار است.
حضرت معصومه در دیدگاه معصوم
نایب رییس مجمع نمایندگان حوزه علمیه قم به بیان جایگاه این بانوی بزرگوار از دیدگاه معصومین(ع) پرداخت و تصریح کرد: حضرت معصومه(س) داری مقام شفاعت است و زیارتنامه ایشان املایی و مورد تایید معصوم(ع) است.
وی ابراز داشت:رابطه حضرت معصومه(س) با امام رضا(ع) تنها یک رابطه خواهر و برادری نبوده بلکه رابط عبد، مولا و مرید، مراد و یک مقلد و امام است و امام رضا(ع) همواره ایشان را در مسایل مختلف تایید میکردند.
این استاد حوزه و دانشگاه بعد وجود زندگی حضرت معصومه(س) را شبیه بعد زندگی حضرت زینب(س) بیان کرد و گفت: زندگی ایشان سراسر غربت است و بعد از هجرت ایشان از مدینه به سوی ایران درگیری و جنگ حکومت وقت با قافله آل محمد(ص) که زعامت و ریاست این قافله با حضرت معصومه(س) بود اتفاق افتاد.
وی یادآور شد: در جریان جنگ و جلوی دیدگان ایشان تعداد از برادران و برادرزادگانش را به خاک وخون کشیده و به شهادت رساندند و این نشان از غربت ایشان دارد.
حرم حضرت معصومه پناهگاه مستضعفان است
مشاور رییس سازمان اوقاف و امر خیریه کشور حرم شریف حضرت معصومه(س) را خواستگاه انقلاب در داخل و خارج کشور و مورد اقبال شیعیان و آزادیخواه جهان خواند و گفت: حرم حضرت معصومه(س) ریشه شجره مبارکه آل محمد(ص) است.
وی بابیان این مطلب که گنبد و بارگاه حضرت معصومه(س) از علایم خدا محوری، فضیلت و دانش است تاکید کرد: از افتخارات امام راحل، رهبر معظم انقلاب و مراجع شریف این است که به زیارت این مکان شریف که محل فرود فرشتگان است نائل میشوند.
این استاد حوزوی تصریح کرد: بارگاه ملکوتی حضرت معصومه(س) دارالشفاء امراض روحی، جسمی و رفع کننده مشکلات مردم قم و ایران است و بارها امدات غیبی و معجزه در این بارگاه و صحن مقدس و منور به نور ایمان رقم خورده است.
وی اضافه کرد: امروز طلاب و فضلای بحرین، هند، پاکستان، افغانستان و شیعیان لبنان از ستم حکومتهای خود در حرم حضرت معصومه(س) استمداد و کمک میجویند.
حجتالاسلام رضوی مهر با اشاره به این مطلب که حرم حضرت معصومه(س) شبیه به حرم امام حسین(ع) است بیان داشت: تمام تهیدستان و نیازمندان برای دریافت خواستههای خود به این مکان امن پناهنده میشوند.
وی بیان داشت: اگر فردی از باب اخلاص به خانه حضرت معصومه(س) پناه بجوید گرههای کور زندگی و مشکلات فردی و اجتماعی او حل و فصل خواهد شد.
استاد سطح عالی حوزه علمیه قم در پایان گفت: دریای بیکران حوزه علیمه قم سیرابی خود از علم و دانش را از چشمه جوشان علم و دانش حضرت معصومه(س) دریافت میکند./993/ت302/ن