۲۳ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۷:۴۴
کد خبر: ۱۳۸۵۳۴

شصت و دومین شماره ماهنامه پیام انقلاب منتشر شد

خبرگزاری رسا ـ شماره شصت و دوم ماهنامه فرهنگی، سیاسی، اجتماعی پیام انقلاب به همت نمایندگی ولی فقیه در سپاه منتشر شد.
پيام انقلاب 62

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، شماره شصت و دوم ماهنامه فرهنگی، سیاسی، اجتماعی پیام انقلاب دربردارنده گفتگوی اختصاصی این نشریه با دکتر حامد حسن سفیر سوریه در ایران منتشر شد.

 

در این شماره می خوانید: «سرمقاله»، «یک جرعه نور، مطالبات رهبری»، «دیانت ولایی از نگاه امام صادق علیه السلام»، «طرفه گلی از گلزار حکمت»، «جریان انحرافی؛ موجود یا موهوم»، «دیدگاه»، «شورای شهر تهران؛ فرصت ها و چالش ها (گفت و گو با مهندس چمران)» و «درایت امام؛ یأس دشمنان».

 

در این شماره در بخش مطالبات رهبری در مطلبی با عنوان  «به هیچ وجه دربن بست نیستیم» می خوانید: «به هیچ وجه ما در بن بست نیستیم؛ به هیچ وجه با مشکلاتی که ما را از تصمیم به ادامه راه باز بدارد، مواجه نیستیم؛ چنین مشکلاتی وجود ندارد. بله، مشکلات هست؛ اما همه این مشکلات، کوچکتر از تصمیم و اراده و هدفها و آرمان های این ملت و این کشور است. در بستر نرم و راحتی نمی خواهیم بخوابیم و تکیه بزنیم و استراحت کنیم؛ نه، وسط میدان هستیم؛ اما این میدان، یک میدان دشوار و در عین حال شوق آفرین است؛ مثل میدان ورزش و مسابقات ورزشی. در میدان های مسابقات ورزشی خستگی هست، دلهره هم هست، اما شوق آفرین است. هیچ ورزشکاری از حضور در میدان مسابقه ورزشی امتناع نمی کند؛ بکله با شوق می رود آنجا. این کار زحمت دارد ـ فشار جسمی، فشار عصبی ـ در عین حال ورزشکارن می روند. وضعیت ما این جوری است. عرصه، عرصه حرکت عمومی و ماندگار تاریخ ملت است. از لحاظ تاریخی، حرکت امروز ما یک حرکت ماندگار است. یعنی سرنوشت ایران را امروز ملت ما شاید برای قرن ها دارند رقم می زنند و معین می کنند. همیشه چنین موقعیتی پیش نمی آید؛ در همه مقاطع تاریخی، این وضعیت پیش نمی آید؛ در زمان ما خوشبختانه پیش آمده. این انقلاب، کشور را و ملت را در معرض یک حرکت مؤثر ماندگار طولانی و تاریخی قرار داده.

خب، ما باید هر کدام نقش خودمان را بشناسیم و آن را ایفا کنیم. یکی از بخش های ما، اقتصاد است و خاصیت اقتصاد در یک چنین شرائطی، اقتصاد مقاومتی است، یعنی اقتصادی که همراه باشد با مقاومت در مقابل کارشکنی دشمن، خباثت دشمن؛ دشمنانی که ما داریم.»

 

«اهمیت راهبردی سوریه برای ایران»، «جنگ حاکمیت و فراحاکمیت در سوریه»، «سوریه محور مقاومت (گفت و گو با سفیرسوریه در ایران)»، «چرا سکوت»، « از فرصت هم گرایی تا خودزنی حاکمان عرب»، «آل سعود و شدت بحران در عربستان»، «ترکیه و بلند پروازی در خاورمیانه»، «حقوق بشر انگلیسی در بحرین»، «روسیه و بیداری اسلامی»، «از توهم پیروزی تا شکست سراسری»، «هولوکاست مسلمانان»، «منافع صهیونیسم و وهابیت در خاورمیانه»، «خاورمیانه و تنفر از ایالات متحده»، «مصر و انتخابات منظومه»، «بحران در تاجیکستان» را در بخشهای بعدی این شماره می خوانید.

 

در بخشی از مطلب اهمیت راهبردی سوریه برای ایران آمده است: «دستاوردهای ایران در عراق باعث تغییر وزنه تعادل قدرت در منطق شده است. هدف عمده اوباما در اوضاع پیچیده کنونی در منطقه ایران است. دولت سوریه باید سقوط کند چون متحد عرب اصلی ایران به شمار می آید.

فروپاشی نظام سوریه ممکن است به تضعیف حزب الله و گروه های فلسطینی هم منجر شود. یعنی خیال رژیم صیهونیستی را راحت می کند و این کشور بدون هیچ گونه ترس و واهمه از واکنش سوریه می تواند فشار های خود را علیه حزب الله و گروه های فلسطینی افزایش دهد.»

 

در پایان نیز این مطالب به چشم می خورد: «اقتصاد مقاومتی چرا و چگونه»، «اقتصاد مقاومتی در منظر رهبر معظم انقلاب»، «از تولید ملی تا اقتصاد مقاومتی»، «تحریم اقتصادی، تحفه الهی»، «در خدمت گرگ»، «غرب و هزینه گستاخی هایش»، «ارکان توسعه اقصادی»، «فرهنگ؛ روح کالبد هر جامعه»، «صدا و سیما و جنگ نرم»، «شبکه های اجتماعی در دنیای مجازی؛ فرصت ها و تهدید ها»، «معرفی کتاب»، «نگاهی به جنگ سایبری»، «غروب خورشید فرهنگ در برتانیا»، «رویدادهای فرهنگی پایداری و مقاومت».

 

شصت و دومین شماره ماهنامه پیام انقلاب به صاحب امتیازی نمایندگی ولی فقیه در سپاه و مدیر مسؤولی رمضان شریف شهریور 1391 در 80 صفحه با قیمت 1500 تومان منتشر شده است./913/ن601/ق

ارسال نظرات
captcha