دوهفتهنامه الکترونیکی بابالجواد به شماره 23 رسید
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، شماره 23 دو هفتهنامه الکترونیکی بابالجواد(ع) شامل داستان، سخن سردبیر، در حوالی حرم، دلنوشته، زندگینامه، خاطره، مشاهیر مدفون در حرم، مقاله، شعر، گزارش، معرفی کتاب و مقاله، رهتوشه و زیارت آنلاین در فضای مجازی منتشر شد.
آیینهنگار، آخرین اخبار، حدیث یار، نقشه حرم، پنجره فولاد، زیارت آنلاین، پیوندها و تبلیغات از دیگر بخش های این شماره است که در بخش آخرین اخبارش، هر روز اخبار مرتبط با امام رضا(ع) را پوشش داده و معرفی وبلاگها هم در سبک جدیدش به معرفی کامل وبلاگهای رضوی می پردازد.
در بخش آیینه نگار، پوسترها و پاکدستها عکسهای جذاب و دیدنی از مولود کعبه، حضرت عشق، امامهادی(ع)، حضرت زهرا(س)، فاطمیه، دخیل، بارگاه هشتم، حاجت، عمه سادات، هدیه میلاد، کلمه التوحید، یا اباالحسن، خورشید بر نیزه، آفتاب هشتم، شهادت، من تو را میخوانم، غبار حرم، چه بخواهیم، آداب زیارت و امام رئوف آورده شده که با بهترین کیفیت قابل دانلود است.
همچنین وبلاگ کبوتر حرم، مهر هشتم و دربان آقا از موضوعات مطرح شده در بخش حدیث یار این دوهفتهنامه الکترونیکی است.
هزار تکه شد این من به لطف آینه هایت
در قسمتی از بخش دلنوشته می خوانیم: قطار می رود، من میروم و این دل نیز... بهتی عجیب در من ریشه دوانده است و این دل زمینیام با همان بهت و حیرانی، رفعت حضور بر خاک آستانش را هنوز در کوچکی دنیازدهاش نظارهگر است که خود را بر صحن انقلاب، روبروی طلایی گنبدش می یابد.
از خویش تهی میشوم، تمام زخمها و دردهایم، آوار می شود بر بغضهای ساکتم و من در من میشکنم و دست بر سینه با بغضی که اینک در چشمانم فریاد شدهاند، و با شرمی برخواسته از شانه های سنگین گناهانم، لب بر لب میزنم: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا ـ علیهم السلام ـ و رحمه الله و برکاته.
برهوت کویری روحم، ترکهای عطش زده دلم، عجیب تشنه است، آب بایدش که سیراب شود، بهانه عطش، میکشاندم به سقاخانه حضرتش، میگویند آب نطلبیده مراد است اما، این آب، طلبیدگی اش است که مرادترش میکند.
جرعهای آب، دل عطشناک را هوایی کربلایی که ندیده است می کند، کربلا در ذهنت مرور می شود، شش ماهه و جوان حسین بن علی(ع) و ... عباس فاطمه(ع)، نمی دانی با کاسه آب چه کنی، بنوشی یا همان جا در قلب حرم بنشینی و روضه آب بگویی و بگریی، عطش بیتاب ترم میکند و من هنوز در آب، تصویر نیزه و سر میبینم .
امامت امام رضا(ع)
در بخشی با عنوان زندگینامه چنین آمده است: امام رضا(ع) در سال 183 هجری، پس از شهادت امام کاظم علیه السلام در زندان هارون، در سن سی و پنج سالگی بر مسند الهی امامت تکیه زد و عهدهدار پیشوایی امت شد.
امامت آن گرامی همانند سایر ائمه معصومین(ع) به تعیین و تصریح رسول خدا صلی الله علیه و آله و با معرفی پدرش امام کاظم علیه السلام بود.
امام کاظم(ع) پس از دستگیری و زندان، مشخص کرده بود که هشتمین امام راستین و حجت خدا در زمین پس از او کیست تا پیروان و حق جویان، در ظلمت نمانند و به کجروی و گمراهی نیفتند.
در روایتی نصر بن قابوس گفته است: من در خدمت امام کاظم(ع) بودم، فرزند آن حضرت که امام رضا(ع) باشد در میان خانه راه میرفت، گفتم: على را مىبینم که مى آید و میرود ولى سایر مردم آمد و رفت نمیکنند؟ فرمود: على فرزند بزرگ من است، او محبوبترین فرزندان من است، او کتاب جفر را میخواند در صورتى که علمجفر را غیر از پیغمبر یا وصى او کسى نمیداند.
حضرت على بن موسى الرضا(ع) در سنه (186) هجرى براى امر خدا قیام و دین خدا را براى شیعیان خود ظاهر و آشکار کرد، در آن موقع از عمر آن حضرت (30) سال گذشته بود.
هدیه تولد
در بخش داستان این دوهفتهنامه میخوانیم: هدیهاش را با عشق گرفته بود اما آنچنان هم بیطمع نبود، آن روز تولد خودش هم بود، هدیه گرفته بود برای امام، یک شیشه بزرگ عطر که بمالد به ضریح و یک کیسه بزرگ دانه برای کبوترهای امام رضا(ع).
هدیهاش را با عشق گرفته بود اما آنچنان هم بیطمع نبود، در همان حال که برای کبوترها دانه میریخت، چشمش به گنبد بود و با خنده میگفت: نوبتی هم که باشه، دیگه نوبت شما است، من هم آمادگی هر هدیه غافلگیرکنندهای رو دارم.
با چشم یکی از کبوترها را دنبال کرد که رفت، نشست روی گنبد، زیر لب گفت: واقعا خوش به حالت و آخرین مشت دانهها را ریخت جلوی کبوترها، همان کبوتر پرواز کرد و آمد، درست نشست بر روی شانه راستش.
گفتنی است، شماره 23 دو هفته نامه الکترونیکی باب الجواد(ع) به همراه چهار شماره قبل آن به مدیرمسؤولی و سردبیری زهرا باقری با طرحی جدید در فضای مجازی به نشانی www.baboljavad.com بارگذاری شده و قابل استفاده برای علاقمندان است. /907/ ت302/ن