۱۹ مهر ۱۳۹۱ - ۲۳:۴۸
کد خبر: ۱۴۲۱۴۲
یاد یاران سفر کرده (24)؛

شهید یوسف اصفهانی : حجاب خود را حفظ کنید

خبر گزاری رسا - روحانی شهید یوسف اصفهانی در وصیتنامه‌اش نوشت: وصیت من به شما خواهران مسلمان این است که حجاب خود را حفظ کنید.
ياد ياران سفر کرده
به گزارش خبرگزاری رسا، سیاره زمین همچنان درحدقه کهکشانی خویش بر مدار عشق طواف می کند و این نیم کره ارضی ساعت هاست از دریای سرخ غروب پای درساحل شب گذاشته است و اکنون ستارگان کهکشان ابوالفضل العباس می روند تا حجاب ظلمت شب را همچون نجم ثاقب بدرند و در پهنه پر جلال کهکشان راه شیری جلوه نمایی کنند وافلاکی کوی عشق گردند.
یکی از این افلاکیان، شهید «یوسف اصفهانی» بود که سال 1349 در شهرستان بابل دیده به عرصه دنیا گشود، او پس از اتمام تحصیلات ابتدایی با حضور در پایگاه های مقاومت فعالیت های مذهبی خود را شروع کرد و سپس برای ادامه تحصیل وارد حوزه علمیه بابل شد و پس ازمدتی به قم رفت ومدت چهار سال با تلاش وافر به کسب علوم حوزوی پرداخت و عاشقانه این دروس را می آموخت.
 شلمچه به گرمای کربلا
 با اوج گیری جنگ تحمیلی قدم های با صلابتش با خاک مطهر جبهه آشنا شد و آن چنان با سنگر، انس گرفت که بریدن از آن برایش غیر ممکن شده بود، جغرافیای ذهنش با تاریخ کربلا گره خورده بود، زمزمه هایش بوی عاشورا می داد، او می خواست که کبوتران حرم دانه های عشق را به کامش بریزند تا شیوه پریدن را سبکبارانه بیاموزد و چه زیبا آموخت.
جبهه مقرش شده بود و در سه مرحله اعزامی که به جبهه شده بود، مردانه ایستادگی می کرد و می رزمید، آخرین بار در کربلای پنج در شلمچه آن جا که گرم است به گرمای کربلا؛ آن جا که مقتل جوان عاشق حسین -علیه السلام- است و معبر رسیدن به دلدار است.
همان جایی که فخر می کند به هر زلیخایی که جوانان یوسفی من را با هیچ فریبی نتوانستید پایبند نمایید و از درگه دوست جدا نمایید، او نیز عاشقانه جان به جانان تسلیم نمود و صفحه تقویم روز9/ 12/ 1365 در منطقه عملیاتی شلمچه خونرنگ شد.
وصیت‌نامه
 «من المومنین رجال صدقوا ما عاهدوالله علیه فمنهم من قضی نحبه ومنهم من ینتظر و ما بدلوا تبدیلا»(احزاب/23) با سلام و درود بر امام زمان و نایب بر حقش، امام خمینی و با سلام و درود به خانواده های معظم شهدا و اسرا و مفقودین و با سلام به رزمندگان اسلام.
با عرض سلام به خدمت شما امت غیور مسلمان که در تشییع جناز من شرکت فرمودید و احساس همدردی نمودید، نمی دانم با چه زبانی وصیت نامه را شروع کنم؛ اول از این که این بنده حقیر خیلی کوچکتر از همه هستم که وصیتی کنم، از آن جایی که اسلام تکلیف می کند هر انسانی باید وصیتی کرده باشد، می‌نویسم:
من یوسف اصفهانی، فرزند رحمت الله، در سال 1349 چشم به دنیا گشودم و اکنون درسن 17 سالگی هستم. وصیت من به شما امت مسلمان این است که اول رهبر عزیزمان را هیچ وقت تنها نگذارید و یک وصیت من به شما خواهران مسلمان این است که حجاب خود را حفظ کنید تا این بی حجاب ها خجالت بکشند.
 مرا با لباس مقدس که همان لباس پدرم می باشد دفن کنید.
 چند وصیتی به مادرم دارم. مادرم! من خیلی شرمنده هستم، می دانم از هر جهت سختی دیده اید، ان شاءالله جزای این سختی ها را در آن دنیا بگیرید، حتما هم می گیرید.
مادرم! اگر اجازه می دهید مرا در آرامگاه معتمدی دفن کنید، مادر مهربان و رنجدیده ام! مرا ببرید کنار حرم حضرت معصومه -سلام الله علیها- تا لااقل یک بار آن ضریح را مشاهده کنم ،مادرم! مرا با لباس مقدس که همان لباس پدرم می باشد دفن کنید.
وصیتی به دوستانم دارم. دوستانم! می دانم که برای شما دوست خوبی نبودم و به شما بدی کرده ام، از طرف خودم دست و پای شما را می بوسم؛ امیدوارم گناهان مرا ببخشید. والسلام علیکم و رحمت الله و برکاته خدایا خدایا تا انقلاب مهدی خمینی را نگه دار
 
روزه استیجاری
فرزندم یوسف چه در هنگام تحصیل و چه قبل از تحصیل دمی از یاد ما واینکه احوال ما چگونه می‌گذرد غافل نبود، یادم هست زمانی‌که در حوزه بود، بدون اینکه کسی متوجه شود روزه استیجاری می‌گرفت و پول آن را برای کمک خرج خانه به من می‌داد. روحش شاد، بعد از رفتنش من خیلی تنها شدم. «به نقل از مادر شهید»
 رخصت
 در سال 1365 که یوسف مشغول درس طلبگی بود، به خاطر دوران حساس جنگ، حضور بیشتر رزمندگان را می‌طلبید، این ایام یوسف نزد مادرمان آمد و رخصت میدان گرفت، مادرم به دلیل علاقه زیاد به یوسف و موفقیت وی در تحصیل اجازه رفتن به او نداد، ولی یوسف که حضور خود را در جبهه لازم می‌دید با بوسیدن دست و روی مادر، با حالتی ملتمسانه خواسته خود را تکرار کرد. دست آخر دیدیم که یوسف به پای مادرم افتاده و اجازه میدان می‌خواهد. مادر نیز که چنین حالتی را دید، دیگر هیچ نگفت و به وی رخصت میدان داد به جرأت می‌توانم بگویم آن روز، زیباترین روز یوسف بود.«به نقل از برادر شهید»
شایان ذکر است، علاقه‌مندان به کسب آگاهی بیشتر از زندگی‌نامه، وصیت‌نامه و خاطرات شهدای روحانی، می‌توانند به پایگاه اینترنتی«جلوه ایثار، روایت حماسه شهدای روحانی» به نشانی http://www.jelveisar.irمراجعه کنند./995/د101/ن
ارسال نظرات