فلسفه استقلال حوزه عدم نگرانی از بیان حق است

حجت الاسلام موسی قربانی مستشار دیوانعالی کشور، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا با اشاره به پیوند ناگسستنی روحانیت و نظام اسلامی، گفت: شاکله روحانیت با نظام اسلامی همراه است و این دو اصلا از هم جدا نیستند.
وی با اشاره به این که تلاش بعضی ها برای جدا کردن روحانیت از نظام اسلامی، کاری مذبوحانه و ناشایست است ، ابراز داشت: جدا دانستن نظام و روحانیت از سوی بعضی افراد، در حقیقت فرار از مسؤولیت است.
این فعال سیاسی با اشاره به نقش با اهمیت حوزه علمیه در تربیت نیروهای متخصص برای سطوح مختلف مدیریت در نظام اسلامی، اظهار داشت: تقویت تعهد در مدیران نظام و ایجاد روحیه ایثارگری در مسئولان از وظایف با اهمیت حوزه علمیه است.
وی با تاکید بر این که حوزه باید به گونه ای پیش برود که بعضی از حوزویان توقعی از دولت نداشته باشند، ابراز داشت: دولت وظیفه دارد در کارهای عمرانی و زیربنایی از حوزه حمایت کند ولی حوزه هیچ گونه وابستگی نسبت به دولت ندارد.
حجت الاسلام قربانی با تاکید بر این که استقلال حوزه به معنی نگرانی نداشتن از بیان حق است، تصریح کرد: حوزه باید مستقل باشد تا بتواند به خوبی با فساد ها و نااهلی ها به مبارزه برخیزد.
وی با اشاره به نقش منفی افرادی که حوزه را از نظام جدا می دانند، گفت: این افراد باید نقش نظام اسلامی را در صحنه بین الملل به خوبی مطالعه کنند.
نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی با بیان این مطلب که نباید انتظار اجرای صد درصد قوانین اسلام را نظام داشت، اظهار داشت: این افراد که حوزه را از نظام جدا می دانند اگر به دنبال اجرای برنامه های اسلام هستند، به وسط میدان بیایند و به اجرایی شدن قوانین اسلام کمک کنند و بدانند که تقابل آنها هیچ کاری را درست نمی کند بلکه ایجاد نقیض مطلوب آنها را سرعت می بخشد. /929/ت302/ج