مدیریت حوزه علمیه خواهران یزد برگزار میکند؛
دوره تخصصی آموزش تبلیغ ویژه دانشگاه
خبرگزاری رسا ـ دوره تخصصی آموزش تبلیغ ویژه دانشگاه به همت مدیریت حوزه علمیه خواهران استان یزد و با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد برگزار میشود.
به گزارش خبرگزاری رسا، استاد شیرین متخصص در زمینه کتابداری در این نشست با اشاره به روشهای کتابداری گفت: برای شناساندن کامل و دقیق کتابها به مخاطب و ایجاد راههای دسترسی آسان که یکی از اهداف کتابخانه است، لازم است کتابدار با انواع کتاب، شیوههای کتابداری و چینش کتاب آشنا باشد.
وی با بیان انواع روشهای کتابداری و شیوههای چینش کتاب افزود: امروزه فهرستنویسی، فعالیتی علمی، پژوهشی در جهت سازماندهی مجموعه کتابخانه است، مراجعهکنندگان به کتابخانه در صورتی میتوانند پاسخ نیازهای اطلاعاتی خود را به سهولت پیدا کنند که کتابخانه، فهرستنویسی خوبی داشته باشد.
استاد شیرین در ادامه روشهای فهرستنویسی را بیان کرد و اظهار داشت: یک کتابدار خوب سعی میکند در فواصلی که مراجعه کننده ندارد در کتابخانه قدم زده و اسامی نویسندگان، عناوین، حجم، شکل، اندازه و رنگ جلد کتابها را به خاطر بسپارد و در ذهنش با نیازهای مراجعهکنندگان تطبیق دهد تا در زمان مراجعه بتواند به خوبی به آنها کمک کند.
دوره تخصصی آموزش تبلیغ ویژه دانشگاه در استان یزد برگزار میشود
دوره تخصصی آموزش تبلیغ ویژه دانشگاه به همت مدیریت حوزه علمیه خواهران استان یزد و با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد برگزار میشود.
حجت الاسلام حرزاده مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در در دانشگاه آزاد اسلامی یزد گفت: 120 نفر از دانش آموختگان و مبلغان مدارس علمیه خواهران استان یزد جهت ارتقاء توان تبلیغی، فعالیت فرهنگی و پیوند حوزه ودانشگاه در این دوره تخصی آموزش تبلیغ شرکت خواهند کرد.
وی با بیان اینکه وجود مبلغان در دانشگاهها بسیار ضروری است به سخن مقام معظم رهبری اشاره کرد و افزود: مقام معظم رهبری به تبلیغ در دانشگاه نظر بسیار مثبتی دارند و حتی فرمودهاند اگر روزی من از کارهای اجرایی کنار بروم به دانشگاه میروم و تبلیغ میکنم و اگر دانشگاه اصلاح شود جامعه اصلاح می شود.
مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی یزد اظهار داشت: خط مقدم جبهه جنگ نرم، دانشگاه است، پس وظیفه ماست که به خط مقدم این جبهه کمک کنیم و مهمات فرهنگی بفرستیم.
حجتالاسلام ناصر محمدی مدیر حوزه علمیه خواهران استان یزد در ادامه این جلسه گفت: مخاطبین این دوره در زمینههای شبههشناسی، جامعهشناسی خوابگاه دانشگاه، روانشناسی جوان و کیفیت ارتباط مؤثر با جوان آموزش میبینند و پس از آزمون و مصاحبه جهت تبلیغ به دانشگاه اعزام میشوند.
جلسه مدیران مدارس علمیه خواهران استان یزد برگزار شد
جلسه مدیران مدارس علمیه خواهران استان یزد با رویکرد امور مالی با حضور مسؤولانی از مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران و برخی مسؤولان استانی برگزار شد.
در این نشست دشتی، مشاور استاندار یزد با اشاره به طرحهای استانداری در زمینه حجاب و عفاف گفت: استانداری یزد تصمیم دارد تا با همکاری حوزههای علمیه، پایگاه تبلیغ در بیمارستانهای استان یزد تشکیل دهد.
در این جلسه خلج جانشین اداری مالی مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران نیز با اشاره به لزوم صرفهجویی در هزینهها بیان داشت: حوزههای علمیه از نظر امور مالی با دیگر ارگانها متفاوت هستند.
وی اظهار داشت: در حوزهها باید هم منبع درآمد تولید شود و هم هزینهها مدیریت شود، البته در زمینه تولید منبع درآمد نباید کمکهای مردمی نادیده گرفته شود باید خیرین را شناسایی و از آنها کمک گرفت، باید جلسات و انجمن اولیای طلاب را تشکیل دهیم تا از وجود خانوادههای متمکن نیز بهرهمند شویم.
جانشین اداری مالی مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران گفت: اگر نگاه مدیران به این صورت است که تنها مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران و مدیریت استانی مشکلات مالی مدرسه را حل کند، این نگاه اشتباه است و باید اصلاح شود. /907/پ203/ی
ارسال نظرات