۲۷ آذر ۱۳۹۱ - ۱۷:۳۵
کد خبر: ۱۵۰۲۳۹
استاد حوزه علمیه قم:

دشمنان به دنبال خروج دانشگاه از اسلام‌محوری هستند

خبرگزاری رسا ـ حجت الاسلام هشترودی گفت: سال‌ها است که دشمنان اسلام به دنبال القای تفکرات سکولاریستی و لائیک در فضای دانشگاهی کشور هستند، البته جریان‌هایی نیز در حوزه فعالیت دارند که نیازمند هوشیاری و آگاهی طلاب و دانشجویان است.
حجت الاسلام سيدطاها موسوي هشترودي، استاد حوزه علميه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، حجت الاسلام سیدطاها موسوی هشترودی، استاد حوزه علمیه قم، امروز در جمع طلاب و دانشجویان شهرستان مرند با گرامیداشت یاد و خاطره شهید مفتح، به تشریح مطالبات رهبر معظم انقلاب اسلامی از حوزه و دانشگاه پرداخت و اظهار داشت: دانشجو و طلبه نخبگان جامعه اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان هستند.

 

وی با بیان این‌که انقلاب اسلامی تنها فرصتی است که نیازهای بشری را در قالب آموزه‌های دینی و فرهنگ علوم قرآنی برای رسیدن به سوی کمال و خوشبختی ترسیم کرد، گفت: متأسفانه هنوز در مقوله اسلامی کردن دانشگاه ها که مورد تأکید رهبری نظام بوده است، مشکل داریم چراکه مجریان تعریف درستی از آن ندارند.

 

این استاد حوزه و دانشگاه با بیان این‌که حوزه و دانشگاه نقش اصلی و محوری در مسأله اسلامی کردن دانشگاه‌ها بر عهده دارند، خاطرنشان کرد: اسلامی شدن دانشگاه‌ها از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی مطرح بوده، اما به دلیل عدم توجه و القائات غلط از مفهوم آن، رهبر انقلاب بار دیگر بر توجه به این‌ مسأله تأکید داشته اند.

 

وی با طرح این سؤال که «اسلامی کردن دانشگاه‌ها» یا «انقلاب فرهنگی» چه مفهومی دارد، گفت: اگر قرار است چنین تحولی صورت گیرد، چگونه و به دست چه کسانی انجام خواهد گرفت؛ یعنی اگر بخواهیم دانشگاه «اسلامی» باشد باید دانشجو، استاد، برنامه، کتاب درسی، فضای آموزشی، وسایل کمک آموزشی و به طور کلی همه ابعاد تربیتی و فرهنگی ان اسلامی باشد.

 

حجت الاسلام هشترودی با بیان این‌که در دانشگاه اسلامی استادش نیز باید با اصول و مکتب اسلامی آگاهی کامل داشته باشد، گفت: سال‌ها است که دشمنان اسلام به دنبال القای تفکرات سکولاریستی و لائیک در فضای دانشگاهی کشور هستند، البته جریان‌هایی نیز در حوزه فعالیت دارند که نیازمند هوشیاری و آگاهی طلاب و دانشجویان است.

 

وی تصریح کرد: دشمن با تحریم و جنگ نرم نتوانسته به اهداف شوم خود برسد؛ اما به این نتیجه رسیده که با تخریب افکار و اندیشه ها نمی تواند در دراز مدت قشر فرهیخته کشور را هدف قرار داده و با تفرقه میان حوزه و دانشگاه به اهداف شوم خود برسد، در چنین شرایطی بایستی بصیرت ولایی داشت و از موضع انفعال خارج شد.

 

حجت الاسلام هشترودی در پایان بیداری اسلامی را ناشی از رهنمودهای داهیانه امام راحل و رهبری نظام و الهام گرفته از آرمان های انقلاب اسلامی ایران دانست و گفت: هرگاه در جامعه‌ای تفکرات اسلامی و قرآنی حاکم باشد، دشمنان نافع خود را در خطر دیده و به دنبال فتنه‌انگیزی و توطئه خواهند بود./935/پ203/س

ارسال نظرات