۰۷ دی ۱۳۹۱ - ۱۲:۴۶
کد خبر: ۱۵۱۲۷۱
استاد حسین انصاریان خواستار شد:

تحقیق درباره عرفان یاران امام حسین

خبرگزاری رسا ـ حجت الاسلام شیخ حسین انصاریان در کنگره اخلاق و معنویت در حماسه حسینی در توصیف شخصیت والای اصحاب عاشورا عنوان داشت: معرفت کامل و جامع اصحاب عاشورا به وجود مقدس پروردگار، قیامت، انبیای الهی وحقایق، آنها را در آن اوجی از جهاد، اندیشه واخلاص قرار داد که برابر با مدارک و اسناد کسی همانند آنها به آن اوج نرسید.
حجت‌الاسلام والمسلمين حسين انصاريان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام و المسلمین شیخ حسین انصاریان در کنگره اخلاق و معنویت در حماسه حسینی در توصیف شخصیت والای اصحاب عاشورا عنوان داشت: معرفت کامل و جامع اصحاب عاشورا به وجود مقدس پروردگار، قیامت، انبیای الهی وحقایق، آنها را در آن اوجی از جهاد، اندیشه واخلاص قرار داد که برابر با مدارک و اسناد کسی همانند آنها به آن اوج نرسید.

وی در ادامه افزود: چیزی که به آنها کمک کرد تا به این اوج برسند، معرفت، عرفان و شناخت آنها بوده است و ما گوشه‌ای از معرفت آنها در امام شناسی شان را در عکس‌العمل ایشان در روز عاشورا در برابر واقعه عاشورا درک می‌کنیم.

این واعظ برجسته با بیان این‌که عرفان 72 نفر یاران عاشورا نیاز به تحقیق دارد، پیشنهاد داد: اگر گروهی یا فردی چنین تحقیقی را تحت عنوانی مانند عاشورا و عرفان انجام دهد کتاب چند جلدی ارزشمندی خواهد شد.

وی در توصیف یاران اباعبدالله الحسین(ع) عنوان داشت: زبده و خلاصه معنویت، فکر و ایثار انسان‌های عالم شهدا هستند و آقای این شهیدان این 72 نفر هستند و آقای این 72 نفر حضرت امام حسین(ع) است.

حجت الاسلام و المسلمین حسین انصاریان با بیان این‌که خدا می‌داند اوج وفاداری این یاران چقدر بوده است اظهار داشت: رسم نیست که فرمانده جنگی دل نیروهایش را خالی کند اما امام حسین(ع) به یارانش فرمود هرکس بماند فردا شهید خواهد شد و این یاران باوفا در عین دانستن این حقیقت باز در کنار آن حضرت ایستادند.

این استاد حوزه با اشاره به این‌که اصحاب عاشورا خونشان را بذل کردند در تعریف بذل عنوان داشت: بذل یعنی کسی برای خدا خونش را بدهد و توقع پاداش نداشته باشد و بین این 72 نفر حتی سبیل الله هم مانع نبود و خود خدا و آنها بودند.

وی افزود: در مصیبت امام حسین(ع) زمین و آسمان گریه کرد و عالمیان گریه می‌کنند و تمام انبیا و صلحا گریه کردند و اولین روضه‌خوان امام حسین(ع) پروردگار بوده است که برای حضرت جبرائیل روضه خوانی کرده است و پس از او حضرت جبرائیل برای حضرت آدم روضه خوانده است.

این مفسر قرآن با بیان این‌که دقیقا از فرمایشات امام صادق(ع) استفاده می‌شود که حضرت علی اکبر(ع) مقام عصمت داشتند عنوان داشت: امام صادق(ع) در مورد شخصیت حضرت علی اکبر(ع) می‌فرماید: از زمانی که به دنیا آمد تا روز عاشورا چشم به هم زدنی از خدا جدا نزیست و از مجموعه زیارات کامل الزیارات که مورد وثوق علما است به دست می‌آید که زیارت قبر حسین(ع)، نه خود امام حسین(ع) افضل از زیارت امام حی است./959/پ202/ص

 

 

 

 

 

 

ارسال نظرات