۲۶ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۲
کد خبر: ۱۸۰۷۴۹
عضو هیأت رییسه مجلس:

عدم رای اعتماد به سه وزیر نشأت گرفته از توجه مجلس به منافع و مصالح ملی بود

خبرگزاری رسا ـ نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی عدم رأی اعتماد نمایندگان به سه وزیر پیشنهادی را نشأت گرفته از آینده‌نگری مجلس، توجه به منافع و مصالح ملی و بینش منطقی به وضعیت موجود در کشور دانست گفت: رأی اعتماد مجلس به اکثر وزرای پیشنهادی نشان از عمق بینش و توجه به منافع و مصالح ملی از سوی مجلس داشت.
محمدحسين فرهنگي، عضو هيئت رئيسه مجلس

 محمدحسین فرهنگی، عضو هیأت رییسه مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز با اشاره به پایان جلسات بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی رییس جمهور در مجلس اظهار داشت: در هفته گذشته فضای کاملا باز سیاسی همچون گذشته در مجلس حاکم و زمینه برای تضارب آرا و نظرات فراهم بود.


وی با بیان این‌که رویکرد نمایندگان به وزرای پیشنهادی پس از ساعت‌ها بحث و تبادل نظر در کمسی
ون های تخصصی و صحن علنی مجلس بوده است، خاطرنشان کرد: هر یک از نمایندگان خود را مسؤول مطالبات رهبری و مردم می دانند، از این رو آرایی که بعد از ساعت ها به ثبت رسید، برآیند آرای ملت بود.


نماینده مردم تبریز در مجلس با اشاره به این‌که رأی اعتماد مجلس به اکثر وزرای پیشنهادی نشان از عمق بینش و توجه به منافع و مصالح ملی از سوی مجلس داشت، افزود: این اقدام وکلای ملت گامی مهم و ارزنده در راستای همراهی دو قوه برای رفع مشکلات و موانع موجود در پیشرفت کشور است.


فرهنگی با بیان این‌که رای اعتماد به 15 وزیر از 18 وزیر پیشنهادی عمق تعامل مجلس با دولت بود، تصریح کرد: این در حالیست که برخی از وزرا از جمله نیرو، دفاع و صنعت، معدن و تجارت و با رأی اکثریت قاطع نمایندگان سگاندار وزارتخانه های مطبوع خود شدند.


وی عدم رأی اعتماد نمایندگان به سه وزیر پیشنهادی را نشأت گرفته از آینده‌نگری مجلس، توجه به منافع و مصالح ملی و بینش منطقی به وضعیت موجود در کشور دانست و گفت: وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش تنها با اختلاف یک رای نتوانست وارد دولت شود که این موضوع در تاریخ مجلس امری کم سابقه بود.


نماینده مردم تبریز در مجلس با اشاره به این‌که وزرای پیشنهادی آموزش و پرورش، ورزش و جوانان و علوم و تحقیقات نتوانستند معیارهای مورد نظر نمایندگان را جلب کنند، افزود: بهتر است رییس‌جمهور قبل از معرفی سه وزیر دیگر کابینه خود رسمی، بررسی اجمالی از دیدگاه نایندگان مجلس داشته باشد.


عضو هیأت رییسه مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مطابق اصل 135 قانون اساسی، رییس‏جمهور می‏تواند برای‏ وزارتخانه‏هایی‏ که‏ وزیر ندارند، حداکثر برای‏ مدت‏ سه‏ ماه‏ سرپرست‏ تعیین‏ کند، بنابراین رییس‌جمهور موظف است قبل از سه ماه فرد یا افراد دیگرى را براى أخذ رأى به مجلس معرفى کند./935/ت303/ج

ارسال نظرات