پیمان با ولایت تنها راه نجات از هجوم فرهنگی دشمنان است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی معاون اول قوه قضائیه، پیش از ظهر امروز در مراسم عزاداری جمعه نشلجی ها درمشهد اردهال کاشان اظهار داشت: ارتباط با خدا و ائمه اطهار(ع) یکی از مهم ترین مؤلفههای قدرت مردم ایران اسلامی در برابر توطئههای دشمن و شکست استکبار جهانی در 34 سال گذشته بوده است.
وی افزود: دشمن در جنگ نرم خود با انقلاب اسلامی با فعال کردن چهار هزار کانال ماهواره ای مخرب و امواج تخریب کننده نیز نتوانست در برابر دلدادگی ملت ایران به ائمه اطهار و امامزادگان به پیروزی برسد.
به گفته وی امروز نیز تنها راه نجات در مقابل هجمه فرهنگی و شبکه های اجتماعی و سیاسی دشمن سوار شدن برکشتی نجات ولایت است که سکان دار آن امام زمان است.
معاون اول قوه قضائیه یاد آورشد: امروز دشمن با شیوه جدیدتر و ترویج فساد و فحشا، توزیع رایگان مواد مخدر و مشروبات الکلی، اخلاق جامعه اسلامی را نشانه رفته است و با ایجاد فضایی تهدیدآمیز به دنبال دورکردن مردم از دین است؛ اما مطمئن باشید ایستادگی در راه اهداف و آرمانهای نظام مقدس جمهوری اسلامی، ما در این راه ثابت قدم نگه خواهد داشت.
حجت الاسلام والمسلمین رئیسی در ادامه همزمانی ایام شهادت علی بن امام باقر (ع) در مشهد اردهال با ماه ذی الحجه و زمان و مکان این شهادت را مقدس خواند و گفت: اولین حق ائمه اطهار برما، دوست داشتن و دلدادگی و عشق ورزیدن به آنان است.
وی پیشنیاز محبت و دلدادگی را شناخت صحیح دانست، افزود: همان گونه که خود ائمه اطهار گفته اند ما را بشناسید. زمانی محبت و مودت ایجاد خواهد شد که پیش نیازهای محبت و دلدادگی فراهم شده باشد.
معاون اول قوه قضائیه با اشاره به این که برخی اوقات این معرفت و شناخت شناسنامه ای است، بیان داشت: شناخت شناسنامه ای از تاریخ تولد و زمان شهادت است اما اگر مودت و معرفت همراه با شناخت ولایی و مقام ولایی باشد ثواب و فیضی خواهد شد از طرف خداوند که از ناحیه امام زمان(عج) به ما خواهد رسید.
وی افزود: معرفت نسبت مقام ولایت می تواند شناخت از جایگاه والای آنان به عنوان مرتبه نیازالله و ولایت الله و هدایت انسان است و علی بن امام محمد باقر(ع) نیز برای هدایت مردم این خطه و ایفای نمایندگی عازم مشهد اردهال کاشان شد تا فکر و ایمان و عقل مردم را به سوی حضرت حق هدایت کند.
حجت الاسلام رییسی افزود: گسترش معارف دینی، اجرای عدالت، فراخواندن مردم به عبودیت خدا و دوری از حکومت های ستمگر نقش اول علی بن امام محمد باقر(ع) در مشهد اردهال به عنوان نماینده امام بوده است.
وی افزود: هیچ کدام از امامان دین خدا و اولیای خدا دوست نداشتند با دشمن سازش کنند و در مقابل دشمن کمر خم کنند و ظلم را به رسمیت نشناختند اما بر حسب زمان و مکان برای حفظ دین اسلام و شیعه این روش مبارزه با دشمن همراه با تغییراتی بوده است اما همواره خط و مسیررا که حق مداری است را مشخص کردند.
معاون اول قوه قضائیه گفت: سیره طیبه سلطانعلی ابن امام محمد باقر(ع) و آمدنش به این منطقه اعلام موضع و هدایت در جهت توسعه و گسترش دین و معارف دینی و احیای ارزشهای الهی بوده است و همین امر موجب دشمنی با او و شهادت او شده است و عزاداری هفته اول اهالی فین و عزداری هفته دوم اهالی نشلج و عزاداریهای هفته های بعد مردم این منطقه، اعلام وفاداری به حضرت است.
حجت الاسلام رییسی یادآور شد: امامزادگان تابلوهایی هستند برای معرفی دین، نشان دادن فرهنگ منطقه و دلدادگی مردم منطقه به ائمه اطهار و این جمعه ها نشانه پیوند مستحکم منطقه با اولیای دین است.
گفتنی است، دومین آیین مذهبی سنتی قالیشویان با عنوان سوگواری‹‹جمعه نشلجی ها›› در سومین جمعه از مهرماه در مشهد اردهال کاشان برگزار شد که در این مراسم مردم روستای نشلج کاشان براساس یک سنت مذهبی دیرینه در سومین جمعه از مهرماه و درسالگرد هفتمین روز شهادت امامزاده سلطانعلی بن امام محمد باقر(ع) بعد از مراسمی که در مسجد جامع نشلج برگزار شد، در دستهها و هیاتهای سینه زنی و زنجیر زنی با پای پیاده راهی مشهد اردهال شدند و درصحن و بارگاه فرزند بلافصلاماممحمد باقر(ع) با نوحه خوانی به عزاداری پرداختند.
در این آیین که یک هفته بعد از مراسم سنتی مذهبی قالیشویان فین کاشان در سومین جمعه از مهرماه با حضور زائرین کاشانی و مسئولان شهرستان کاشان برگزارشد شرکت کنندگان ضمن اجرای مراسم تعزیه خوانی و نوحه خوانی و سینه زنی در سوگ حضرت سلطانعلی، فرزندامام محمد باقر(ع) که همچون جد خود امام حسین (ع) مظلومانه به شهادت رسید، اشک ماتم ریختند.
عزادران روستای نشلج درشامگاه این روز و در راه بازگشت ازمسیر 5 کیلومتری مشهد اردهال به روستا در مکانی بنام قدمگاه آن حضرت توقف و از او طلب حاجت می کنند.
مراسم جمعه نشلجی ها بیش از هزار سال سابقه دارد و روستای نشلج دارای مراسم معنوی و عزاداری ویژه و سنتی است که در شهرستان کاشان زبانزد خاص و عام است، زیرا در زمان شهادت آن حضرت 3 تن از اهالی روستای نشلج در رکابش به شهادت رسیدند.
روستای نشلج که کوه اردهال را در برگرفته در 42 کیلومتری جنوب غربی کاشان و در 5 کیلومتری شهادتگاه امامزاده سلطانعلی (ع) است و این روستا با بیش از 3 هزار نفر پرجمعیت ترین روستای شهرستان کاشان به شمار می آید.
آیین مذهبی سنتی قالیشویان با عنوان سوگواری ‹‹ جمعه نشلجی ها ›› با امسال و با حضور حجت السلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی معاون قوه قضائیه برگزار شد./939/پ202/س