۰۴ آذر ۱۳۹۲ - ۱۸:۱۹
کد خبر: ۱۹۰۶۲۳
مدیر منطقه پنج حوزه علمیه خواهران:

حوزه علمیه از انتقال آموزه‌های دینی به خانواده‌ها غفلت نکند

خبرگزاری رسا ـ مدیر منطقه پنج حوزه علمیه خواهران با تأکید بر این که حوزه باید آموزه های انسان ساز و ارزش آفرین را به جامعه انتقال دهد، افزود: خانواده پایگاه بسیار مناسبی است تا آموزه های آموخته شده در آن نهادینه شده و گسترش یابد.
حجت الاسلام علي غفاري، مدير منطقه پنج حوزه علميه خواهران

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در بهشهر، حجت الاسلام علی غفاری، مدیر منطقه پنج حوزه های علمیه خواهران، عصر امروز در نخستین نشست کارگاهی ارائه سبک زندگی دینی که با حضور همسران طلاب در مدرسه علمیه قدسیه بهشهر برگزار شد، هدف از خلقت انسان را عبودیت و بندگی دانست و افزود: انسان دریایی از توانمندی ها و قابلیت ها است؛ و معیار درجه در آخرت تقوا و پرهیزکاری در دنیا است.

 

وی با بیان این که تقوا شاخص ارزش‌گذاری و برتری در انسان است، افزود: هدف خلقت زوج ها مودت و رحمت است و مودت عشق به معنای واقعی، علاقه و کشش بین زن و مرد است که خداوند این حس را بین این دو قرار داده است.

 

مدیر منطقه پنج حوزه علمیه خواهران با اشاره به این که خلقت زوج از سوی خداوند آیت و نشانه است، ادامه داد: با توجه به آیات الهی این نشانه ها برای افرادی است که تفکر می کنند.

 

مدیر منطقه پنج حوزه علمیه خواهران با اشاره به این که اگر انسان گناه کند خداوند توان دیدن آیات را از او می گیرد، افزود: همه موجودات عالم نشانی از خداوند تبارک و تعالی است و آن چه بین زوج ها قرار داده است آیتی از آیات خداوند است، اما این که این آیات چرا دیده نمی شوند دلیل آن گناهکاری است.

 

وی زن را مبدأ آرامش دانست و بیان داشت: زن سکان دار آرامش در خانواده است و می تواند محیط را آرام یا ملتهب کند و مردان بزرگ از دامن زنان بزرگ جامعه برخاسته اند.

 

حجت الاسلام غفاری با تأکید بر تثبیت موقعیت زنان در جامعه، خاطرنشان کرد: لازمه داشتن خانواده  بزرگوار و دریادل وجود آرامش در خانواده است و در خانواده  ملتهب هرگز رشد و پویایی احساس نمی شود.

 

مدیر منطقه پنج حوزه علمیه خواهران با بیان این که مهم ترین علت ناهنجاری اجتماعی ناشی از شرایط و محیط خانواده است، تصریح کرد: خانواده های متزلزل افراد ناهنجار را وارد اجتماع می کنند.

 

حجت الاسلام غفاری، حوزویان را تابلوی دین دانست و با بیان این که یک طلبه و روحانی به خوبی به نقش دین در شکل دهی و ارتقای جایگاه فرد، خانواده و اجتماع آگاه است، بیان داشت: آموزه های دینی نقشه راه سعادت و کمال و یک قانون اساسی برای زندگی است.

 

وی با تأکید بر این که حوزه باید آموزه های انسان ساز و ارزش آفرین را به جامعه انتقال دهد، افزود: خانواده پایگاه بسیار مناسبی است تا آموزه های آموخته شده در آن نهادینه شده و گسترش یابد.

 

مدیر منطقه پنج حوزه علمیه خواهران با بیان این که سبک زندگی یک طلبه و روحانی باید برای هر فرد جامعه یک الگو باشد، تصریح کرد: یک طلبه هم اطلاع و هم انگیزه برای زندگی دارد، بنابراین ابتدا باید خودمان در مسیر صحیح حرکت کنیم تا بتوانیم الگوی جامعه خود باشیم.

 

حجت الاسلام غفاری، اصلاح آداب، اخلاق و برخی اعتقادات مردم را یکی از وظایف مهم طلاب و روحانیان دانست و خاطرنشان کرد: متأسفانه امروز برخی بداخلاقی ها و شیوه های غیر صحیح زندگی در جامعه اسلامی رواج یافته که رسالت حوزویان اصلاح این وضعیت به وجود آمده است.

 

وی در بخش پایانی سخنان خود با تأکید براین که رفتار و اعمال  یک طلبه باید بر اساس آموزه ها و الگوهای دینی باشد، گفت: اگر این گونه باشیم می توانیم در مسیر اصلاح جامعه گام برداریم./950/پ202/س

ارسال نظرات