ایران کشوری نیست که از تهدید نظامی آمریکا بهراسد
به گزارش خبرگزاری رسا، علاء الدین بروجردی در واکنش به مواضع جان کری مبنی بر اینکه پایبند نبودن ایران به توافق هستهای منجر به بازگشتن گزینه نظامی میشود، گفت: تکرار تهدید به کارگیری گزینه نظامی ضد ایران یک جمله مضحک است، هر نوع آتش افروزی آمریکا در منطقه تمام منافع آنها با خطر روبه رو خواهد کرد.
نماینده مردم بروجرد درمجلس شورای اسلامی، ادامه داد: آمریکا توان مقابله نظامی با جمهوری اسلامی ایران را ندارد، آنها تمام امکانات وتوانمندی خود را در حمایت از رژیم صهیونیستی درجنگ 33، 22 و 8 روزه علیه مقاومت در لبنان به کار گرفتند ولی عملا در مقابل یک گروه چریکی شکست خوردند، قطعا این اتفاق محک بسیارخوبی برای ارزیابی توانمندی آمریکا در عرصه نظامی بود.
وی، افزود: آمریکایی ها باید این درس را بیاموزند که جمهوری اسلامی ایران ، کشور و ملتی نیست که از تهدید نظامی آمریکا بهراسد، آمریکا باید بداند که امروز با کشوری سخن می گوید که عملا درعرصه صلح آمیز توانمندی فناوری هسته ای را در اختیار دارد و دوران ضعف آن سپری شده است، از این رو آمریکایی ها باید براساس این واقعیت ها سیاست های خود را تنظیم کند.
این نماینده مردم در مجلس نهم، درباره اظهارات جان کری که گفته بدون شک کشوری که برنامه هستهای صلحآمیز دارد نیازی به ساخت تأسیسات غنیسازی آن هم شبانه در اعماق یک کوه ندارد، تصریح کرد: ساخت تاسیسات غنی سازی در اعماق کوه به دلیل خنثی سازی تهدیدات سردمداران آمریکا و رژیم صهیونیستی است، زیرا این موضوع پدافند غیرعامل بوده و اقدامی منطقی است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی مجلس، بیان کرد: آمریکایی ها حاضر نشدند که سوخت مورد نیاز راکتور تهران که خود آن را ساخته بودند تامین کنند، این راکتور درحال حاضر داروی مورد نیاز برای هشتصدهزار بیمار را تامین می کند، اگر جمهوری اسلامی ایران توان غنی سازی را نداشت نمی توانست سوخت مورد نیاز برای این راکتور را تامین کند، بنابراین بارزترین دلیل برای در اختیار داشتن فناوری هسته ای راکتور تهران است.
جان کری در مجمع جهانی اقتصاد در داووس گفته اگرایران با جدیت به دنبال یک برنامه صلحآمیز است، اثبات صلحآمیز بودن آن به جهان دشوار نیست. بدون شک کشوری که برنامه هستهای صلحآمیز دارد نیازی به ساخت تأسیسات غنیسازی آن هم شبانه در اعماق یک کوه ندارد. نیازی به راکتور آب سنگینی که برای تولید پلوتونیوم در سطح تسلیحاتی طراحی شده است مانند راکتور اراک ندارد./