آیت الله سبحانی:
جلوی تخریب آثار توحیدی و اسلامی در عربستان گرفته شود
خبرگزاری رسا ـ حضرت آیتالله سبحانی با بیان اینکه آثار تخریبشده از سوی برخی افراد آثاری توحیدی و اسلامی هستند، خواستار احیای این آثار با انتشار عکسها و سندهای موجود شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حضرت آیتالله جعفر سبحانی از مراجع تقلید پیش از ظهر امروز در همایش مسعای قلم که در سالن همایشهای سازمان حج و زیارت استان قم برگزار شد، گفت: امروز جانفشانی در حج با توجه به اینکه جهان و دولتهای استکباری بر علیه تشیع قیام کردهاند، فریضه عالی و امر به معروف بزرگ است.
وی با بیان این که اینها می خواهند در مقابل آفتاب ابری را ایجاد کنند، در حالی که ابر چند صباحی دوام میآورد و خورشید ابر را میسوزاند و خود را نشان میدهد، افزود: تشیع همچون خورشید است و هر چه اینها تلاش کنند به تشیع ظلم کنند، چند صباحی میتوانند حکومت کنند و در نهایت پیروز واقعی تشیع و اسلام است.
این مرجع تقلید در ادامه به تبیین برخی مسائل پیرامون حج پرداخت و خاطرنشان کرد: حج دارای اثرات بسیار بالایی است که یکی از آنها پالایش نفس است، یعنی زائر حج باید نفسش از هر گونه خطا و گناهی پالایش و پاک شود.
حضرت آیتالله سبحانی خاطرنشان کرد: روحانیان حج باید تلاش کنند یک نوع تحلل فکری در زائران ایجاد کرده و نفس آنها را به سوی معنویت و تقوا سوق دهند تا زائران خانه خدا از هر گونه گناه، فسق و جدال دوری کنند و به تمام معنا پاک شوند.
وی با بیان این که ایجاد وحدت در امت اسلامی یکی دیگر از اثرات حج است، بیان داشت: تمام اعمال حج یک نوع معرفت و کمال است و ما باید این مطلب را برای زائران خدا به خوبی تبیین کنیم تا آگاه شوند که حج پاککننده و متقی است.
این مرجع تقلید با تأکید بر این مطلب که باید کشور سعودی توجه به این امر داشته باشد که امنیت را برای زائران خدا فراهم کند، یادآور شد: همه افراد چه روحانی و غیر روحانی و از هر قومی باید خانه خدا را محل امن الهی بدانند و این وظیفه کشور سعودی است که خانه خداوند را ایمن از هر گونه تعرضی نگه دارد.
وی تلاش در جهت احیای آثار تخریبشده را امری ضروری دانست و تصریح کرد: نیاز است عکس و اسناد این آثار که آثاری توحیدی و اسلامی هستند نه شرک، منتشر شود تا زائران با این آثار بیشتر آشنا شوند.
حضرت آیتالله سبحانی ادامه داد: جمعآوری و نشر سفرنامههایی که شیعیان و اهلسنت نوشتهاند بسیار مهم است، چون همه اینها سند هستند و آثار را معین کردهاند.
وی با بیان اینکه روحانیان حج باید در 2 چیز تسلط کامل داشته باشند، افزود: یکی تسلط به زبان عربی به صورت بلیغ برای معرفی احکام ناب اهلبیت(ع) است و دیگری آشنایی با احکام حج از نظر اهلسنت برای پاسخگویی به مسائل مسلمانان غیرشیعی است./907/پ202/ج
ارسال نظرات