۱۸ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۸:۳۰
کد خبر: ۲۲۰۰۷۳

دفاع از 18 هزار تحقیق پایانی در حوزه‌های علمیه خواهران

خبرگزاری رسا ـ مدیر ساماندهی امور پژوهشی واحدهای حوزوی خواهران گفت: تا پایان بهار 93، اطلاعات حدود 18هزار تحقیق پایانی دفاع شده از سوی بانوان طلبه سطح دو (کارشناسی) در بانک اطلاعاتی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران ثبت شده است.
کلاس درس حوزه علميه خواهران

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از مرکز مدیریت حوز‌ه‌های علمیه خواهران صدیقه افشار با اشاره به اینکه طلاب در پایان مقطع تحصیلی سطح دو، موظف به ارائه تحقیق پایانی هستند، افزود: در میان تحقیق‌های پایانی دفاع شده، موضوع‌های معارف قرآنی،‌ با سهم 30 درصدی، بیشترین موضوع‌های انتخابی تحقیق‌ها را دارا هستند.


وی افزود: از میان استان‌های مختلف، بیشترین آمار تحقیق پایانی دفاع‌شده به ترتیب به استان‌های اصفهان 3هزار و 870، تهران با 3هزار و 566، خوزستان با 2هزار و 201، گلستان و مازندران با هزار و 705 و کرمان با هزار و 602 تحقیق اختصاص دارد.


مدیر ساماندهی امور پژوهشی واحدهای حوزوی خواهران با بیان اینکه طلاب پس از گذراندن سه چهارم واحدهای درسی مقطع عمومی سطح دو باید موضوع تحقیق پایانی خود را انتخاب کنند، اظهار داشت: مسئولیت تصویب موضوع و رسیدگی به امور محتوایی تحقیقات پایانی بر عهده شورای پژوهشی مدارس علمیه است.


وی از برگزاری کارگاه‌های مهارت‌افزایی روش‌های مطالعه، نویسندگی، مقاله‌نویسی و روش پژوهش در سطح مدارس علمیه با هدف ارتقای توان طلاب در نگارش تحقیق‌های پایانی خبر داد.


افشار در قسمت دیگری از سخنان خود با بیان اینکه تاکنون 630 پایان‌نامه مربوط به طلاب مقطع سطح سه(کارشناسی ارشد) در حوزه‌های علمیه خواهران دفاع شده است، اضافه کرد: بیشترین عنوان‌های این پایان‌نامه‌ها نیز به موضوعات معارف قرآنی اختصاص دارد.

وی اضافه کرد: از میان پایان‌نامه‌های دفاع‌شده بیشترین آمار به استان‌های قم، تهران و اصفهان به ترتیب با 299، 60 و 46 پایان‌نامه اختصاص دارد.


مدیر ساماندهی امور پژوهشی واحدهای حوزوی خواهران با بیان اینکه به زودی سامانه تحقیقات پایانی حوزه‌های علمیه خواهران نیز رونمایی خواهد شد، گفت: سامانه‌ای شدن امور پایان‌نامه و تحقیق پایانی سرعت و دقت کار را بسیار افزایش می‌دهد، البته برای تحقق این امر، توجیه اساتید و طلاب مرتبط از سوی معاونان پژوهش مدارس علمیه و مدیریت‌های استانی زیرمجموعه و پیش‌بینی لازم برای عدم تاخیر در ورود اطلاعات اولیه ضروری است./978/د101/س

ارسال نظرات