۰۵ مهر ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۹
کد خبر: ۲۲۲۷۹۵
معاون آموزش حوزه های علمیه خواهران لرستان:

فرهنگ تفسیر قرآن در حوزه های علمیه نهادینه شود

خبرگزاری رسا ـ معاون آموزش حوزه های علمیه خواهران لرستان با بیان این که در کشور به رشته تفسیر کم توجه شده است، افزود: فرهنگ تفسیر قرآن در حوزه های علمیه باید نهادینه شود؛ چرا که نهادینه کردن این فرهنگ قرآنی در رشد علوم دیگر حوزوی نیز نقش بسزایی دارد.
قرآن کريم

اکرم مهرابی، معاون آموزش و پژوهش حوزه های علمیه خواهران لرستان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در خرم آباد، با اشاره به آغاز سال تحصیلی حوزه های علمیه، بیان داشت: انتظار می رود طلاب درس و مباحثه را جدی بگیرند.

وی با اشاره به این که طلاب خود این راه را انتخاب کرده اند، افزود: خواهران طلبه برای ادامه تحصیلات حوزوی و موفقیت در این راه باید در طول سال تحصیلی خویش به صورت جدی تلاش کنند؛ چرا که مسؤولیت سنگینی در آینده بر دوش دارند و تحصیل آنان در مدارس علمیه با تحصیل افراد عادی تفاوت دارد. 

مهرابی خاطرنشان کرد: جدی نگرفتن درس و مباحثه از سوی طلبه، مهم ترین مشکل حوزه های علمیه خواهران لرستان است.

وی با اشاره به توصیه امام صادق(ع) به طلاب، یاد آور شد: کار خوبی که از افراد سر بزند، نمایان می شود و اگر این کار از طلاب سربزند بهتر نمایان می شود.

مهرابی با بیان این که طلاب با مکتب اهل بیت(ع) ارتباط دارند، خاطرنشان کرد: تربیت اخلاقی طلاب مهم ترین برنامه حوزه علمیه است که طلاب نیز باید به این مسأله اهمیت دهند.

معاون آموزش و پژوهش حوزه های علمیه خواهران لرستان تصریح کرد: در کنار برنامه های درسی و فرهنگی طلاب در مدارس علمیه لرستان، برنامه هایی نیز در راستای اخلاق عمومی طلاب به صورت هفتگی برگزار می شود.  

وی در ادامه با اشاره به برگزاری کلاس خلاق برای طلاب خاطرنشان کرد: برگزاری این کلاس ها برای طلاب کافی نیست و سبب آن کمبود تعداد اساتید وارسته در این راستا است.

مهرابی با بیان این که در کشور به رشته تفسیر کم توجه شده است، افزود: فرهنگ تفسیر قرآن در حوزه های علمیه باید نهادینه شود؛ چرا که نهادینه کردن این فرهنگ قرآنی در رشد علوم دیگر حوزوی نیز نقش بسزایی دارد.

وی در ادامه با اشاره به این که در مدارس علمیه خواهران لرستان در زمینه برنامه های قرآنی فعالیت های مناسبی صورت می گیرد، تصریح کرد: روش بیان تفسیر قرآن و روخوانی قرآن از جمله برنامه های مدارس علمیه خواهران لرستان است.

معاون آموزش و پژوهش حوزه های علمیه خواهران لرستان با بیان این که حوزه های علمیه بیشترین سهم را تربیت جامعه برعهده دارند، بیان داشت: خواهران طلبه باید همزمان با تعلیم دروس حوزوی، مسائل اخلاقی را نیز مورد توجه قرار دهند.

وی با اشاره به این که مبلغان اعزامی برای هدایت و تربیت دینی افراد جامعه، در مدارس علمیه تربیت می شوند، افزود: در این راستا ابتدا طلاب باید خوب تربیت شوند و اخلاق دینی خویش را تقویت کنند تا بتوانند بر اخلاق آحاد جامعه اثر گذار باشند./9459/ت302/ب2

ارسال نظرات