حضور حوزه های علمیه در آموزش و پرورش ضروری است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خرم آباد، حجت الاسلام والمسلمین سید احمد میرعمادی، نماینده ولی فقیه در لرستان و امام جمعه خرم آباد، صبح امروز، در نخستین نشست هم اندیشی کمیته حوزه علمیه استان با آموزش و پرورش که در بیت امام جمعه خرم آباد برگزار شد، با بیان این که همکاری آموزش و پرورش و حوزه های علمیه در راستای تربیت آینده سازان جامعه ضروری است، بیان داشت: باید از ظرفیت عظیم حوزه های علمیه در آموزش و پرورش استفاده شود.
حجت الاسلام والمسلمین میرعمادی در ادامه تعلیم و تربیت را مسؤولیت بزرگی بیان کرد و افزود: حوزه های علمیه و آموزش و پرورش از نهادهای اثرگذار در این راستا هستند که باید با همکاری یکدیگر در حوزه تعلیم و تربیت اثرگذار باشند.
وی با تأکید بر ارتقا ارتباط بین حوزه های علمیه و آموزش و پرورش، عنوان داشت: همکاری حوزه و آموزش و پرورش نباید تنها در حوزه نماز باشد.
نماینده ولی فقیه در لرستان با بیان این که همکاری حوزه و آموزش و پرورش مطلوب است، گفت: باید با برنامه ریزی مناسب همکاری حوزه و آموزش و پرورش را افزایش یابد.
حوزه علمیه بزرگترین نهاد تغذیه و تقویت فکری است
حجت الاسلام والمسلمین میرعمادی آموزش و پرورش را بزرگترین متولی تعلیم و تربیت در جامعه دانست و افزود: حوزه علمیه بزرگترین نهاد تغذیه و تقویت فکری است.
وی در ادامه تصریح کرد: علما، روحانیان و حوزه های علمیه بستری عظیم در حوزه تعلیم و تربیت هستند که باید از آنها در راستای تعلیم و تربیت آینده سازان جامعه استفاده شود.
امام جمعه خرم آباد با تأکید بر فراهم شدن زمینه حضور روحانیان و مدارس خاطرنشان کرد: حضور روحانیان و مبلغان در مدارس و بین دانش آموزان در ترویج فرهنگ دینی مقابله با شبهات دینی و پاسخ گویی مناسب به شبهات مؤثر است.
حجت الاسلام والمسلمین میرعمادی با اشاره به توطئه های فرهنگی دشمنان و تهاجم فرهنگی در دنیای امروز بیان داشت: مهم ترین هدف دشمنان نسل جوان است و ما باید مهم ترین برنامه های خویش را برای تربیت نسل جوان اجرا کنیم.
امام جمعه خرم آباد در ادامه تأکید کرد: باید با برنامه ریزی مناسبت جهت نهادینه شدن فرهنگ دینی بین نسل جوان جامعه و خنثی کردن برنامه های دشمن تلاش شود./9459/پ202/ب2