استاد حوزه علمیه مطرح کرد؛
تأکید اسلام بر انتخاب دوست خوب
خبرگزاری رسا ـ حجت الاسلام پور حسینی بیان داشت: یکی از وظایف انسان ها در دنیا انتخاب کردن دوست خوب بوده و دوست خوب کسی است که با نگاه کردن به آن، انسان را به یاد خدا بیندازد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمان حجت الاسلام حسن پورحسینی استاد حوزه علمیه کرمان امشب در جمع طلاب و مردم کرمان در مدرسه علمیه محمودیه کرمان گفت: انسان در قیامت با دادن نامه اعمال به دست راست و چپ شناخته می شود که نامه دان به دست راست بهشتی بودن و چپ هم جهنمی بودن را ثابت می کند.
وی ادامه داد: یکی از وظایف انسان ها در دنیا انتخاب کردن دوست خوب بوده و دوستی خوب کسی است که با نگاه کردن به آن، انسان را به یاد خدا بیندازد.
حجت الاسلام پور حسینی باتوجه به این که انسان ها باید در انتخاب دوست خود مراقت داشته باشند، تصریح کرد: دوست خوب باید در رفتار و کردار خود الگو باشد تا بتوانیم آن را به عنوان دوست برای خودمان انتخاب کنیم زیرا با دوست خوب است که انسان در دنیا به کمال واقعی می رسد.
وی اضافه کرد: کسانی که می خواهند عاقبت خوبی در دنیا داشته باشند باید دنیا را وسیله ای برای سعادت در اخرت بدانند چرا که یکی ازاهداف خلقت انسان ها طبق روایات و آیات قرآن این است که انسان برای آرمایش شدن به این دنیا آفریده شده است.
استاد حوزه علمیه کرمان با اشاره به این که عالم بودن یکی از شرایط انتخاب دوست است، اظهار داشت: ما بندگان باید دوستی را برای خود انتخاب کنیم که دارای علم باشد و بتوانیم از آن درشرایط مختلف بهره علمی ببریم.
وی با تأکید بر این که بعضی انسان ها جذب دنیا شدند، خاطرنشان کرد: در زمان هشت سال دفاع مقدس کسانی بودند که حتی نماز شب آن ها ترک نمی شد ولی بعد از جنگ جذب دنیا شده و فریب دنیا را خوردند و ما انسان ها باید دردنیا مراقب خود بوده تا دنیا ما را فریب ندهد.
کار شناس مسائل دینی بیان داشت: ماه محرم، ماه استجابت دعا است و ما بند گاه خدا باید همچون امام سجاد(ع) ازاین ماه بهره کافی را ببریم زیرا این ماه، ماهی است که دارای پاداش های زیادی از طرف خداوند است.
وی در پایان در رابطه با حادثه کربلا گفت: در کربلا افرادی بودند که وفاداری خودشان را نسبت به امام حسین(ع) نشان دادند و نام خودشان را در تاریخ کربلا ثبت کردند که یکی از این افراد با وفای امام حسین(ع) حارث بن بنهان است./9701/پ202/ب4
ارسال نظرات