وقف شاهکار دین اسلام است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اردبیل، حجتالاسلام غلامرضا باوقار، امام جمعه شهرستان مشگین شهر، صبح امروز در همایش وقف و رسانه در جمع اصحاب رسانه در اردبیل، خاطرنشان کرد: وقف معاملهای پرسود و تجارتی پرثمر است و حاصل آن نصیب همه مردم میشود و به راحتی میتوان از نتایج و ثمرات آن بهره گرفت.
وی از وقف به عنوان مصداق عمل صالح در انجام کار نیک با دوام یاد کرد و افزود: وقف یکی از شاهکارهای قانون اسلام در ایجاد تعاون و حس همنوعدوستی است که محبوبترین بنا در همکاری و همراهی امت اسلامی و پناهگاه محرومان در جامعه اسلامی است.
حجت الاسلام باوقار به جاودانگی و ماندگاری وقف به عنوان سرمایه الهی در بانک الهی اشاره کرد و گفت: سود وقف بیپایان و نتیجه آن عروج انسان مومن به بالاترین رتبه است.
امام جمعه شهرستان مشگین شهر از وقف به عنوان عامل زدودن آثار فقر، فلاکت و محرومیت در جامعه یاد کرد و اظهار داشت: در این عمل خداپسندانه انسان عاقل مالکیت مجازی اموال و املاک خود را به مالکیت حقیقی که همان خداوند متعال است میبخشد و سعی میکند رضای الهی را کسب کند.
وی با اشاره به ابعاد مختلف ثمربخشی و سودبخشی وقف، تصریح کرد: در تحقق آثار فرهنگی و توسعه کشور به ویژه بخش اقتصادی وقف نقش بسیار مهم و ماندگاری دارد، به طوری که در سیره معصومان(ع) نیز عمل به این امر نیک و خداپسندانه را شاهد هستیم.
امام جمعه شهرستان مشگینشهر با بیان اینکه در آیات قرآن انفاق از مصادیق وقف در چندین مرحله ذکر شده است، عنوان داشت: تأثیر وقف در شئون اسلامی جامعه بسیار معلوم و مشهود است، چراکه وقف با رفع زمینه فقر به توسعه و تقویت بنیان مستحکم اقتصادی در جامعه کمک کرده و در حقیقت سلامت اجتماعی را تضمین میکند.
حجت الاسلام باوقار با اشاره به شعار سال و ضرورت توجه به این امر خداپسندانه در تحقق ابعاد آن، عنوان کرد: وقف بهترین عامل و زمینه برای تحقق اقتصاد مقاومتی است که میتواند نتایج پرسود و ثمری را نیز به همراه داشته باشد.
وی از وقف به عنوان عامل فقرزدایی در حوزههای فرهنگی یاد کرد و ادامه داد: وقف میتواند در خدمت قرآن و کارهای فرهنگی و ترویج مبانی ارزشی و اعتقادی باشد، به طوری که در سایه وقف و احسان میتوان برنامههای فرهنگی را به شکل مناسب انجام داد.
امام جمعه شهرستان مشگینشهر به تأثیرگذاری فقر در رفع بیکاری و زمینه اشتغال جوانان و همچنین کارآفرینی مثبت و سازنده اشاره کرد و گفت: واقفان میتوانند با وقف اشتغال و کارآفرینی در قالب کارگاههای مختلف زمینه تحول و تحرک در نظام اسلامی و اسباب زدودن آثار فقر را فراهم کنند./937/پ202/ب4