۱۰ دی ۱۳۹۳ - ۲۰:۰۰
کد خبر: ۲۳۸۶۹۹
مدیرکل تبلیغات اسلام مازندران:

پایبندی عمیق به مبانی دینی رسالت شیعه در عصر غیبت است

خبرگزاری رسا ـ مدیر کل تبلیغات اسلامی مازندران، باور و اعتقاد به مهدویت را یک باور اسلامی دانست و خاطر نشان کرد: اعتقاد به آمدن حضرت مهدی(عج) نه یک باور شیعی بلکه یک باور اسلامی است که در اعتقادات شیعه که برگرفته از روایات اسلامی موجود است،
مدير کل تبليغات اسلامي مازندران

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام ناصرشکریان، مدیر کل تبلیغات اسلامی مازندران امروز در جمع خبرنگاران بمناسبت فرا رسیدن نهم ربیع الاول  آغاز امامت امام زمان(عج) گفت: نهم ربیع الاول بهترین فرصت برای تجدید بیعت با امام زمان (عج) است.

 

عضو شورای فرهنگ همومی مازندران اظهار داشت: نهم ربیع الاول، نخستین روز امامت امام عصر علیه السلام است و آغاز دوره ای حیاتی و مهم در تاریخ شیعیان به شمار می آید.

 

وی در ادامه افزود: نهم دی ماه و نهم ربیع الاول فرصت مغتنمی است برای تجدید بیعت با امامت و ولایت و این روز سرآغاز امامت حضرت مهدی(عج) است و این عهد و میثاق با امامی است که حاضر و ناظر برهمه اعمال ما است.

 

حجت الاسلام شکریان باور و اعتقاد به مهدویت را یک باور اسلامی دانست و خاطر نشان کرد: اعتقاد به آمدن حضرت مهدی(عج) نه یک باور شیعی بلکه یک باور اسلامی است که در اعتقادات شیعه که برگرفته از روایات اسلامی موجود است، امام دوازدهم(عج) از فرزندان پیامبر(ص) و از نسل امام علی(ع) و حضرت فاطمه زهرا(س) و بنا به تصحیح روایات، نهمین فرزند امام حسین(ع) و پدر آن حضرت امام حسن عسگری(ع) است.

 

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران در ادامه به وظیفه منتظران در عصر غیبت اشاره کرد و افزود: آنچه از روایات و دستورات اسلامی استفاده می‌شود این است که مهم ترین رسالت شیعیان در عصر غیبت پایبندی جدی و عمیق به مبانی و معیارهای دینی و انسانی است و در روایتی از امام صادق(ع) دستوری که به منتظران حضرت داده شده، این است که در دوران غیبت منتظران باید علاوه بر داشتن حالت انتظار تقوا و پرهیزگاری محرمات الهی را رعایت کنند و خود را به برجستگی‌های اخلاقی و انسانی بیارایند.

 

خطیب موقت جمعه بابل در ادامه به اهمیت مسأله مهدویت اشاره کرد و گفت: متأسفانه موضوعات ارزشی و مورد توجه بشر همواره با آسیب‌هایی روبرو بوده‌اند و مهدویت نیز از این قاعده مستثنی نیست و در تاریخ گاهی با آسیب‌هایی مواجه شده است و امروزه نیز در سطح جامعه می‌توان برخی از این آسیب‌ها را به خوبی مشاهده کرد.

 

وی ادامه داد: آنچه که انتظار جامعه از قشر فرهیخته دانشگاهی در حوزه مهدویت می‌رود، این است که شناختی دقیق و صحیح از جایگاه مهدویت، ویژگی‌های جامعه مهدوی و موضوعات مرتبط با این فکر و اندیشه بدست آورند. گسترش این اندیشه برجسته و والا در بین جامعه و مبارزه جدی و عالمانه با برخی از آسیب‌های فکری این حوزه، رسالتی مهم برای عالمان و اندیشمندان جامعه است.

 

عضو شورای فرهنگ عمومی مازندران با اشاره به برخی فتنه انگیزی نظام های استکباری و غربی و با هدف دامن زدن به اختلافات و شکاف در بین مذاهب اسلامی به ویژه مسأله مهدویت و فرهنگ انتظار  و با ایجاد گروه های تکفیری و تروریستی تاکید کرد: مسأله مهدویت و نقش و پایگاه آن بهترین ظرفیت برای ایجاد وحدت در دنیای اسلام و بین مسلمانان است و مهم ترین وظیفه منتظران در عصر غیبت تبعیت از رهنمودهای نائب برحقشان ولی فقیه زمان است./950/پ202/ب1

ارسال نظرات