۰۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۲:۱۳
کد خبر: ۲۴۳۰۸۸
کارشناس مذهبی تبیین کرد؛

لزوم نهادینه کردن خوش اخلاقی در خانواده

خبرگزاری رسا - کارشناس مذهبی به جایگاه خوش اخلاقی در خانواده اشاره کرد و گفت: به همسر خود وفادار باشید؛ سعی کنید حسن های همسر خود را ببینید و عیب های او را کنار بگذارید.
خانواده قراني

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، خانم خاکبان، امروز در سلسله نشست های در سایه سار رضوان که با موضوع «خوش اخلاقی و آثار آن در خانواده»، در رواق دارالاجابه حرم مطهر رضوی برگزار شد، در جمع مجاوران و زائران، گفت: انسان با زیارت ائمه اطهار(ع) از رزق معنوی بهره مند می شود.

 

وی با اشاره به این که خانواده سالم بر خوش اخلاقی استوار است، ابراز کرد: خداوند متعال در آیه «وَ لْیَعْفُوا وَ لْیَصْفَحُوا أَ لا تُحِبُّونَ أَنْ یَغْفِرَ اللَّهُ لَکُمْ وَ اللَّهُ غَفُورٌ رَحیمٌ، باید مؤمنان عفو و صفح پیشه کنند و از بدیها درگذرند ، آیا دوست نمی دارید که خدا هم در حق شما مغفرت ( و احسان ) فرماید؟ و خدا بسیار آمرزنده و مهربان است.».

 

این کارشناس مذهبی اظهار کرد: از نظر علمای اخلاق عفو دو مرحله دارد؛ مرحله اول، مرتبه ای است که انسان، اشتباه دیگران را متوجه می شود و از آن می گذرد؛ مرحله دوم، مرتبه ای است که انسان، اشتباه دیگران را ندیده و خود را به تغافل می زند.

 

خاکبان گفت: برمبنای دین اسلام، هیچ بنایی نزد خداوند محبوب تر از بنیان خانواده نیست؛ متأسفانه تجمل گرایی یکی از گرفتاری های کنونی جامعه است؛ بانوان ما باید در زمان مشکل مالی همسرشان، همراه او و پشتبان او باشند و در امور زندگی صرفه جویی کند.

 

این کارشناس مذهبی اظهار کرد: خداوند رزق را تقسیم کرده است؛ برکت از ناحیه خداوند است؛ اما گاهی فراهم کردن تجملات در زندگی، موجب می شود که انسان مال حرام را وارد زندگی خود کند.

 

خاکبان به جایگاه خوش اخلاقی در زندگی اشاره کرد و گفت: بانوان، خانواده همسر را خانواده خود بدانید؛ همان گونه که چرخ آسیاب بر محور آن استوار است؛ حسن خلق، رکن آسیای زندگی است.  

 

وی با خاطر نشان کردن این که به همسر خود وفادار باشید، ابراز کرد: همسر خود را با دیگران مقایسه نکنید؛ چرا که موجب بدبینی می شود؛ لذا سعی کنید حسن های همسر خود را ببینید و عیب های او را کنار بگذارید. 

 

خاکبان گفت: با توجه به آیه « وَقُلِ اعْمَلُواْ فَسَیَرَى اللّهُ عَمَلَکُمْ وَرَسُولُهُ وَالْمُؤْمِنُونَ، و بگو: [هر کارى مى‏خواهید] بکنید که به زودى خدا و رسول او و مؤمنان کردار شما را خواهند دید،»، ائمه اطهار(ع) بر اعمال ما آگاه هستند؛ از این رو امام رضا(ع) نیز بر اعمال ما آگاه هستند اما عیب های ما را افشا نکرده و نظر رحمت بر ما دارند./1309/پ202/ب6

ارسال نظرات