ضرورت ورود حوزه علمیه و کرسیهای آزاداندیشی به مباحث دفاعی و امنیتی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، سردار فرزندی معاون مکتب و اندیشه دفاعی امنیتی معاونت راهبردی ستاد کل نیروهای مسلح دوشنبه شب در دیدار با آیتالله فاضل لنکرانی، به تبیین فعالیتهای معاونت راهبردی ستاد کل نیروهای مسلح پرداخت.
وی با اشاره به فعالیتهای این ستاد، گفت: یکی از فعالیتهای مهم این ستاد تدوین مکتب و اندیشه دفاعی، امنیتی و نظامی اسلام و انقلاب اسلامی است.
فرزندی با بیان اینکه اسلام به عنوان یک مکتب الهی الگوی بشریت است، ابراز کرد: باید برای شناساندن بیشتر اسلام این مکتب بیش از پیش مورد بررسی قرار گیرد.
معاون مکتب و اندیشه دفاعی امنیتی معاونت راهبردی ستاد کل نیروهای مسلح خواستار تدوین منظومه فکری علمای دین به ویژه امام راحل و رهبر انقلاب شد و افزود: با تدوین دایرة المعارف دفاعی امنیتی اسلام میتوانیم وحدت را در اندیشه و نگرش در مفاهیم دفاعی امنیتی به وجود بیاوریم.
وی ادامه داد: یکی از موضوعات مورد توجه ما این است که ظرفیتهای حوزوی در داخل و خارج را شناسایی کرده و از یک روش مناسب و بهینه برای بهره گیری از این ظرفیتها استفاده کنیم.
فرزندی بیان کرد: باید فضا آماده شود تا بزرگان در دروس خارج خود یک نگاه تجمیعی به مسأله جهاد داشته باشند و به ابعاد جهاد امروزی بپردازند.
این استاد دانشگاه ادامه داد: شخصیتهایی که دارای ظرفیت اسلام شناسی هستند باید در کرسیها و مجموعههای نظریه پردازی نسبت به مسأله دفاع و امنیت ورود کنند و در مقابل نیز کسانی باشند که سؤالات مستحدثه در این باره را به مجامع علمی و دینی ارائه دهند.
فرزندی بر ضرورت تعامل این ستاد با مراکز ظرفیت دار حوزه علمیه تأکید کرد و گفت: ما به دنبال این هستیم که اندیشه، نظریه، آراء، مدل ها و الگوهای دفاعی امنیتی را در عرصههای گوناگون به مجموعه ستاد فرماندهی نیروهای مسلح ارائه دهیم تا آنها برنامه ریزی لازم را انجام دهند.
وی بیان کرد: در حوزه علم و فناوری به صورت طبیعی باید بتوانیم با ظرفیتهایی که شناسایی میکنیم پشتوانه اعتقادی رفتارهای علمی و فناورانه را در نگاه دفاعی و امنیتی به وجود آوریم.
این استاد دانشگاه در پایان اظهار داشت: به دنبال این هستیم که با استفاده از ظرفیتهای مراکز علمی و حوزوی تعاملی مناسب بین آنها و ستاد کل نیروهای مسلح ایجاد کنیم./905/پ202/ی