۲۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۷
کد خبر: ۲۴۶۵۸۸
دادستان کل کشور:

امام با ضوابط الهی مقدمات انقلاب را فراهم کرد/ در سنگر دین مداری تسلیم در برابر دشمنان معنایی ندارد

خبرگزاری رسا ـ دادستان کل کشور با بیان این که امام با ضوابط الهی مقدمات انقلاب را فراهم کرد، گفت: امام خمینی(ره) از سال 42 تا 57 هر روز زیارت «جامعه کبیره» می خواند و با مدد جستن از ضوابط الهی مقدمات گره گشایی انقلاب و این پیروزی را فراهم کرد.
حجت الاسلام والمسلمين رييسي دادستان کل کشور

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رییسی، دادستان کل کشور شب گذشته در حرم مطهر رضوی اظهار کرد: امت برگرفته از ریشه « امّه» به معنی قصد و هدف است در واژه امت سه عنصر اساسی امت «هدف»، «حرکت و پویایی» و «امام و مقتدا» نهفته است.


وی تصریح کرد: هیچ امتی بدون قصد و هدف نیست، حرکت و پویایی دارد یعنی هیچ زمانی در حال ایستایی و متوقف شدن نیست، همواره حرکت انسان در جهت ربانی شدن است؛ پیامبر(ص) و تمام کتاب های آسمانی، سیروریت الی الحق برای تجلی حیات طیبه در زندگی است.


دادستان کل کشور بیان کرد: عنصر سوم «امام و مقتدا» است؛ انسان برای حرکت در مسیر ربانی شدن نیاز به امام و پیشوا دارد که او را در امور معنوی پیروی کند.

 

وی نخستین گام برای رسیدن به انسان سالک ای الله را «استغفار و توبه» دانست و افزود: توبه گرایش به معروف های ترک شده؛ در واقع تحول و انقلابی درونی است که با اراده انسان در وجودش صورت می گیرد.

 

حجت الاسلام والمسلمین رییسی با اشاره به این که انبیا و ائمه اطهار(ع) چگونگی این استغفار را به ما تعلیم داده اند، تصریح کرد: در علم کلام بزرگان آمده استغفارالنبی و استغفارالامام در جایگاه معلم استغفار را به بشر یاد داده اند که بشر چگونه با خدای متعال در قالب دعاهایی چون ابوحمزه ثمالی، یستشیر و کمیل حرف بزند.


دادستان کل کشور افزود: جایگاه امامت «وجود جمع الجمعی» شخصیت حقوقی توسعه یافته به بزرگی یک امت است که از طرف یک جمع صحبت می کند؛ طلب استغفار معصومین(ع) از خداوند یعنی امت مرا مورد آمرزش قرار بده.

 

وی با بیان این که استغفار منحصر به گناه و معصیت نیست، تصریح کرد: انسان در همه حال؛ قبل، حین و پس از نماز در پیروزی و موفقیت ها باید روحیه استغفار را داشته باشد، زیرا خداوند دوستدار و محب مستغفران است، خداوند بندگانی که به درگاهش دست توبه و استغفار بلند می کنند و از ترس و خوف او اشک بر صورتشان جاری می شوند را دوست دارد.

 

حجت الاسلام والمسلمین رییسی با اشاره به تفاوت استغفار معصومین(ع) با افراد عادی گفت: معصومین(ع) و اولیای الهی برای اوج گرفتن و ترفیع درجه الهی استغفار می کنند در حالی که بندگان به دلیل گناه کار بودن استغفار می کنند.

 

وی «ندامت از گناه» و «تصمیم بر ترک گناه» را دو رکن اساسی تحول و توبه برشمرد و افزود: شرایط پذیرش توبه نیز ترمیم حق الله و حق الناس  است که حق الناس حتی نسبت به مجاهد فی سبیل الله قابل بخشش نیست.


ارتباط با خداوند در سلوک امام
دادستان کل کشور ابراز کرد: ارتباط با خداوند در اوج کارهای امام خمینی(ره) قرار داشت؛ نسبت به قرائت ادعیه، نوافل نمازهای یومیه و نماز شب، زیارت عاشورا و سایر آن بسیار مقید بودند.


وی افزود: تقوا به معنای انجام واجبات و ترک محرمات گام دیگری برای سیرالی الله است، هر کسی به هر درجه و مقامی از معرفت دست یافته تقوا پیشه کرده است و جایگاه امام راحل و شهیدان نیز از همین پروای گناه و تقوای الهی بوده است.


حجت الاسلام والمسلمین رییسی بیان کرد: نقش «امام راحل» و «وحدت انسجام مردم» از عوامل پیروزی انقلاب اسلامی در 22 بهمن است، امام با اتکال به خداوند و اعتماد به نفس در برابر همه موانعی که دشمن ایجاد می کرد، ایستاد.


دادستان کل کشور ابراز کرد: امام خمینی(ره) 15 سال یعنی از سال 42 تا 57 هر روز زیارت جامعه کبیره می خواندند، سپس به کلاس درس رفته و تدریس خود را آغاز می کردند امام راحل با مدد جستن از امام علی(ع) و ضوابط الهی، مقدمات گره گشایی و این پیروزی را فراهم کرد.


وی افزود: در وصیت نامه امام آمده است که : افتخارم این است که امامم علی(ع) و مقتدایم حسین بن علی(ع) است و یک به یک نام ائمه اطهار را برشمردند.


حجت الاسلام والمسلمین رییسی اظهار کرد: آن کسی که در سنگر دین مداری و جبهه بود؛ آنقدر جنگ می کرد تا به پیروزی برسد، آنقدر جنگ می کرد تا به شهادت برسد و آنقدر جنگ می کرد تا اسیر شود اما تسلیم در برابر دشمن هرگز در قاموسش راه نداشت./1308/پ202/ب6

ارسال نظرات