تبیین ویژگیهای پیامبر اکرم در جامعه از منظر قرآن و نهجالبلاغه
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران، حجتالاسلام عباس بیات، رییس عقیدتی سیاسی هنگ مرزی قصر شیرین در این نشست به ویژگیهای پیامبر در جامعه از منظر قرآن و نهج البلاغه و شیوه های اصلاحی و تربیتی ایشان پرداخت.
وی گفت: قرآن، پیامبر را به عنوان بهترین الگو انتخاب کرده و تمامی پیامبران که قبل از پیامبر اسلام مبعوث شدند، زمینه را فراهم کردند تا پیامبر خاتم(ص) بیاییند.
رییس عقیدتی سیاسی هنگ مرزی قصر شیرین با اشاره به جریان ستون حنانه در رابطه با عظمت پیامبر(ص) افزود: بعد از بعثت، پیامبر ابتدا به ستون حنانه واقع در مسجد تکیه میدادند و مردم را به دین خدا دعوت میکردند، اما چون به مرور زمان جمعیت مسلمانان زیاد شد، منبری را برای پیامبر آماده کردند و همینکه پیامبر پای مبارکشان را به منبر گذاشتند، صدای ستون حنانه بلند شد و صدایی مانندناله بچه شتر شنیده شد.
حجتالاسلام بیات همچنین در ادامه سخنان خود به بیان ویژگیهای پیامبر عظیمالشأن اسلام پرداخت و اظهار کرد: کار تمام انبیا میارزه با طاغوت ودعوت به یکتاپرستی بود که در این راستا پیامبر اکرم(ص) بیشترین تلاش را کرد.
وی با بیان اینکه یاریکنندگان دین خدا پنج ویژگی دارند و پیامبر اسلام این پنج ویژگی را دارا بودند، ادامه داد: یکی اینکه خدا را دوست دارند و خدا هم آنها را دوست دارد، دوم تواضع و فروتنی نسبت به مؤمنان دارند، سوم در مقابل دشمنان شجاع و نترس هستند، چهارم در راه خدا مجاهده میکنند و پنجم اینکه به خاطر هیچ سرزنشی از دعوت به خداوند دست نمیکشند.
رییس عقیدتی سیاسی هنگ مرزی قصر شیرین در ادامه به ویژگی های پیامبر اکرم(ص) از منظر نهج البلاغه اشاره کرد و افزود: در نهجالبلاغه آمده است: باران بخشش پیامبر از همه با دوامتر بود و ایشان طبیب سیار بودند و همین که میدیدند کسی حالش خوب نیست به عیادتش میرفتند و برایش دعا میکردند و همینطور پیامبر اکرم(ص) بیاعتنایی به مال و زینت دنیا داشت و بسیار فروتن و متواضع بود و در کنار بردهها و فقرا مینشست و غذا میخورد.
وی همچنین بشارت و انذار، یادآوری نعمتها، بیدار کردن وجدانها، تشبیه و تمثیل را از ویژگیهای تربیتی پیامبر(ص) در جامعه برشمرد./978/د102/ف