۲۵ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۳
کد خبر: ۲۵۴۸۴۰
امام جمعه مهر:

آل سعود در پی از بین بردن جبهه مقاومت است

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه شهرستان مهر گفت: آل سعود در صدد است که اجازه ندهد نفوذ جمهوری اسلامی ایران در منطقه زیاد شود و می خواهد جمهوری اسلامی ایران را از اهداف خود باز دارد.
جنبش مقاومت اسلامي لبنان

حجت الاسلام سید حنان حسینی امام جمعه شهرستان مهر در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در فارس، گفت: موضوع تجاوز ظالمانه آل سعود به یمن در رابطه با مخالفت با اهدافی است که ملت یمن در یمن دارند، آل سعود تشکیل حکومت مردمی که از نظر سیاسی و اقتصادی با خود هم خوانی ندارد را نمی پذیرد از این رو این جنگ را به راه انداخت تا این انقلاب را سرنگون کند.



وی در ادامه افزود: مسؤولان آل سعود هم اظهار کرده اند که ما نمی توانیم وجود یک حزب الله قوی را در یمن تحمل کنیم از این رو آل سعود فکر می کند که انصار الله تقویت و حمایت می شود و یک نیروی قوی مثل حزب الله لبنان در یمن هم به وجود خواهد آمد.

 

حجت الاسلام حسینی با اشاره به این که آل سعود نمی تواند به قدرت رسیدن یمن را ببیند اظهار داشت: آل سعود می خواهد به قدرت رسیدن یمن را در هم بشکند و اجازه ندهد که انقلاب یمن به پیروزی برسد.

 

وی ادامه داد: آل سعود انتظار داشت که کشورهایی مثل مصر، پاکستان و ترکیه از این جنگ حمایت کنند و اشغال یمن از سوی این کشورها باشد که خوشبختانه این کار به سرانجام نرسید.

 

امام جمعه مهر خاطرنشان کرد: هدف اصلی مرتجعان عرب از دوگانه بودن این است که می خواهند جمهوری اسلامی ایران را منزوی کنند از این رو نمی خواهند که محور مقاومت و منطقه شکل بگیرد.



وی ابراز کرد: مرتجعان عرب می خواهند که مقاومت ها و بیداری اسلامی را از بین ببرند چون همه چیز را برای خودشان می دانند از این رو نمی خواهند که یمن روی پای خود بایستد.

 

حجت الاسلام حسینی تصریح کرد: دلیل اصلی برخورد نکردن سازمان ملل و شورای امنیت با این گونه جنگ ها این است که سازمان ملل به وظایف خود عمل نمی کند و معمولا متوسل به این هستند که رژیم صهیونیستی چه خواسته هایی دارند تا طبق خواسته آن ها عمل کنند، از این رو سازمان ملل و شورای امنیت جایگاه خود را بین کشورها از دست داده است.

 

وی اظهار کرد: برای حل این بحران باید به افکار عمومی مراجعه شود در غیر این صورت این بحران ادامه خواهد یافت و مداخله های نظامی و خارجی هم این مشکل را حل نخواهد کرد.



امام جمعه مهر در پایان خاطرنشان کرد: اگر ملت یمن وحدت، رهبری و اهداف مشترک داشته باشند می توانند بر آل سعود پیروز شوند چنانکه کشور ایران هشت سال جنگ کرد و پیروز شد./839/ت302/ب4

ارسال نظرات