حوزههای علمیه خواهران میتواند مانند سپری هجمههای فرهنگی را خنثی کند
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران، دکتر محمدمهدی زاهدی در دومین همایش موسسین، اعضای هیاتهای امنا، خیرین و مدیران واحدهای آموزشی تربیتی حوزوی خواهران کرمان با اشاره به راهاندازی شبکههای مختلف ماهوارهای و مجازی از سوی دشمنان برای حمله به جوانان و خانوادهها اظهار کرد: این شبکهها تلاش میکنند خانواده را به سمت بیبندوباری بکشند و نقش روحانیت را مخرب جلوه دهند.
وی اضافه کرد: حوزههای علمیه خواهران به عنوان نهادی که بر خانواده تاثیر میگذارد باید به گونهای فعالیت کند که به ازای هر 100 خانوار یک طلبه داشته باشیم که به عنوان مشاور مادران و دختران را راهنمایی کند. با این کار میتوانیم یک سپر فولادین در برابر هجمههای فرهنگی و اجتماعی که میخواهد ما را از باورهای اسلامی تهی کند، ایجاد کنیم.
رییس مجمع نمایندگان استان کرمان اظهار کرد: باید توان بر تقویت حوزههای علمیه متمرکز کنیم تا از آثار آن بهرهمند شویم.
وی پیشنهاد کرد برای حوزههای علمیه سرانهای مانند دانشگاهها اختصاص یابد.
زاهدی نقش حوزههای علمیه در سازندگی جامعه را بیبدیل دانست و اظهار کرد: حوزههای علمیه خواهران در چند سال گذشته فوق العاده عمل کردهاند، البته هنوز نقشآفرینی اساسی آنها تحقق نیافته است.
وی انقلاب اسلامی ایران را مدیون حوزههای علمیه دانست و گفت: پس از انقلاب اسلامی حوزههای علمیه توانستند هدایت موج بیداری اسلامی و حتی منابع انسانی خبره را رقم بزنند.
رییس مجمع نمایندگان استان کرمان بیداری و هوشیاری روحانیت با هدایت رهبر معظم انقلاب را موجب تحول در منطقه و جهان اسلام قلمداد کرد و گفت: مردم جریان روحانیت را باور کردهاند.
وی با بیان اینکه انتظار فراوانی از روحانیت وجود دارد، تصریح کرد: طلاب علوم دینی باید خود را برای مدیریت جهانی در عرصههای سیاسی، اجتماعی و فرهنگی آماده کنند./978/د101/ف