۲۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۷:۱۱
کد خبر: ۲۶۶۹۹۰
از ابتدای تأسیس ستاد بازسازی عتبات عالیات صورت گرفت؛

اعزام 1500 نیروی متخصص استان مرکزی جهت بازسازی عتبات عالیات

خبرگزاری رسا ـ جانشین ستاد بازسازی عتبات عالیات استان مرکزی گفت: از ابتدای تأسیس ستاد بازسازی عتبات عالیات، تاکنون بالغ بر یک هزار و 500 نفر نیروی فنی و متخصص به منظور مشارکت در طرح‌های بازسازی و توسعه عتبات عالیات از استان مرکزی به کشور عراق اعزام شده اند.
سازمان بازسازي عتبات عاليات استان مرکزي

خلیل نجفی نظام آبادی، جانشین ستاد بازسازی عتبات عالیات استان مرکزی، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در استان مرکزی، با اشاره به اعزام نیروهای فنی و تخصصی برای ساخت و بازسازی عتبات عالیات بیان داشت: از ابتدای تاسیس ستاد بازسازی عتبات عالیات، تاکنون بالغ بر یک هزار و 500 نفر نیروی فنی و متخصص به منظور مشارکت در طرح‌های بازسازی و توسعه عتبات عالیات از استان مرکزی به کشور عراق اعزام شده اند و هم‌اکنون نیز یک هزار نفر تقاضای ثبت شده جهت اعزام وجود دارد.

 

جانشین ستاد بازسازی عتبات عالیات استان مرکزی با اشاره به اعزام 46 نفر نیروی فنی و تخصصی از استان مرکزی به عتبات عالیات بیان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون 46 نفر از نیروهای فنی و متخصص استان به عتبات عالیات استان مرکزی اعزام شدند.

 

نجفی نظام آبادی تصریح داشت: افراد اعزام شده در رشته‌های سنگ‌کار، جوشکار، آشپز، نانوا، مترجم، داربست‌بند، بنا، سقف‌ کاذب، گچ‌کار، برق‌کار، نیروی خدماتی، کارگر ساختمانی و نیروی خدماتی ویژه بیمارستان امام سجاد (ع) بودند که به شهرهای نجف‌، کربلا، کاظمین و سامرا اعزام شده‌اند.

 

جانشین ستاد بازسازی عتبات عالیات استان مرکزی با بیان اینکه از مجموع این افراد 16 نفر از شهرستان دلیجان، 12 نفر از اراک، هفت نفر خنداب، پنج نفر زرندیه، دو نفر خمین، دو نفر کمیجان، دو نفر میلاجرد و سه نفر از شهرهای محلات، شازند و آشتیان بوده اظهار کرد: این افراد به مدت یک ماه به صورت تبرعی خدمات لازم فنی و تخصصی را ارائه خواهند داد.

 

وی با اشاره به اینکه اخیراً سه نفر نیروی ایزوگام‌کار نیز به منظور بازسازی حرم حضرت زینب سلام الله به سوریه اعزام شده اند، بیان کرد: 5 هزار و 700 متر مربع ایزوگام به حرم حضرت زینب سلام الله، 370 مترمربع سنگ به سامرا، 3 هزار و 500 شاخه گل میخک و شب‌بو به حرم امیرمومنان(ع) و بیش از 15 هزار کیلو گل محمدی  به ارزش 150 میلیون ریال به منظور تهیه یک تن گلاب جهت استفاده در حرم های مطهر عتبات عالیات از سوی گل‌گاران روستای خاوه دلیجان و روستاهای همجوار ارسال شده است.

 

نجفی نظام آبادی در ادامه با اشاره به ساخت ستون‌های سنگی صحن حضرت زهرا(س) به تعداد یک هزار و 800 ستون، ادامه داد: ستون‌های صحن حضرت زهرا سلام الله در سه طبقه احداث خواهد شد.

 

جانشین ستاد بازسازی عتبات عالیات استان مرکزی با بیان این که ساخت ستون های یکی از طبقات این صحن به استان مرکزی واگذار شده است، اظهار کرد: یکی از معدن‌داران محلات به تنهایی تامین سنگ 604 ستون به ارزش 90 میلیارد ریال را تقبل کرده است.

 

نجفی نظام آبادی گفت: بخشی از سنگ مورد نیاز این ستون‌ها تراورتن و بخشی مرمریت و گرانیت است که تمام سنگ‌های تراورتن از سوی معدن‌کاران محلاتی تامین و مابقی از سایر نقاط کشور تامین خواهد شد.

 

جانشین ستاد بازسازی عتبات عالیات استان مرکزی در ادامه خاطرنشان کرد: کار ساخت این ستون‌ها در شهر محلات و ظرف مدت شش ماه انجام خواهد شد./842/ت303/ب4

ارسال نظرات