رمضان بهار قرآن و حیات دل ها است
حجت الاسلام عبدالله پور، معاون فرهنگی مدرسه علمیه حضرت امیرالمؤمنین(ع) در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، با بیان اینکه ماه رمضان، ماه بهار قرآن است، گفت: شیخ صدوق در کتاب معانى الاخبار و امالى از امام باقر(ع) روایت کرده که فرمودند: « لِکُلّ شىءٍ ربیعٌ و رَبیع القرآن شهرُ رمضان؛ هر چیزى را بهارى است و بهار قرآن ماه رمضان است».
وی افزود: فضیلت مهم ماه رمضان، به نزول قرآن در این ماه است: «شَهْرُ رَمَضانَ الَّذِى أُنْزِلَ فِیهِ الْقُرْآنُ هُدىً لِلنَّاسِ؛ ماه رمضان ماهی است که در آن قرآن فرو فرستاده شده است که مردم را هدایت می کند».
این استاد حوزه ادامه داد: همان طور که در فصل بهار، عالم طبیعت و انسان شادابى خاص و حیات مجددى پیدا مىکند، قرآن نیز بهار دلها است که با خواندن و یادگیرى و فهمیدن معارف آن، دلها همواره زندگى ویژهاى مىیابد.
حجت الاسلام عبدالله پور تأکید کرد: بنابراین رابطه قرآن با ماه رمضان، خیلى عمیق است و انسان با خواندن و یادگیرى قرآن و تدبیر و تعمیق در آن، در این ماه مىتواند به حیات طیبه رسیده و شب قدر را که با حقیقت قرآن متّحد است درک کند.
معاون فرهنگی مدرسه علمیه حضرت امیرالمؤمنین(ع) در اهمیت قرائت قرآن در این ماه، تصریح کرد: از امام هشتم(ع) روایت است که فرمودند: «الحَسناتُ فى شَهر رمضان مَقبولة و السَّیئاتُ فیه مغفورة؛ نیکى ها در ماه رمضان پذیرفته و بدی ها در آن آمرزیده است و گناهان بخشده می شوند».
وی افزود: امام در ادامه روایت به برابری قرائت یک آیه قرآن با ختم کل قرآن اشاره داشته و می فرماید: «مَن قرأَ فى شَهر رمضان آیةٌ مِن کتاب الله عزّوجل کانَ کَمَن خَتمَ القرآن فى غیره مِن الشّهور»؛ بنابراین از این فرصت بی بدیل غافل نشویم، تا در بهار قرآن دل هایمان به حیات طیبه الهی نائل گردد./854/ت302/ب5