نامه رییسجمهور به رهبر انقلاب درباره قانون امر به معروف/ ارجاع موضوع به هیأت حل اختلاف
به گزارش خبرگزاری رسا، آیت الله محمد یزدی رئیس مجلس خبرگان رهبری گفت: امر به معروف و نهی از منکر فرهنگ سازی نمی خواهد و وظیفه هر مسلمانی است.
عضو فقهای شورای نگهبان قانون اساسی تصریح کرد: خدای نکرده اگر در روزهای ماه مبارک رمضان برخلاف قواعد شرعی و حتی حکم انتظامی روزهخواری انجام شود باید زبانی به وی گفته شود که این کار درستی نیست و چرا در نظر عامه مردم روزهخواری می کند.
آیت الله یزدی در مصاحبه با رادیو سراسری ( برنامه پیک بامدادی) گفت: چنانچه فردی مریض یا مسافر است باید به گوشه کناری برود و روزهخواری کند.
وی در ادامه افزود: در صورت مشاهده روزه خواری باید با زبان از منکر نهی شود و اگر جلوگیری عملی بخواهد، این وظیفه نظام است یعنی وظیفه نیروی انتظامی و قدرت حاکم است که برخورد فیزیکی کند، البته با رعایت مراتب و درجات آن.
رئیس مجلس خبرگان رهبری گفت: خوشبختانه قانونی اخیرا در مجلس تصویب شد که پس از یکی دو بار رفت و آمد به شورای نگهبان ایرادات آن برطرف و تأیید شد و رئیس مجلس آن را به رئیس جمهور ابلاغ کرد و البته رئیس جمهور از نظر اجرا، مشکلاتی به نظرشان رسید که نامه ای خدمت مقام معظم رهبری نوشتند و معظم له نیز آن را به هیئت حل اختلاف که ریاست آن را آیت الله هاشمی شاهرودی برعهده دارد ارجاع دادند که در آن هیئت بررسی و نتیجه آن اعلام می شود.
آیت الله یزدی با تاکید بر اینکه امر به معروف و نهی از منکر وظیفه هر مسلمانی است افزود: دولت باید این کار را در درجه اول از درون خود آغاز کند یعنی از اماکن و نیروهای انسانی که مربوط به خودش است آغاز کند و به عامه مردم برسد.
آیت الله یزدی گفت: اگر اراده جدی بر این کار باشد و عمل شود خود به خود عمل خواهد شد.
طرح حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر موضوعی بود که امروز پیک بامدادی رادیو سراسری به آن پرداخت.
این طرح دوم اردیبهشت به قانون تبدیل شد اما با امتناع دولت، رئیس مجلس آن را ابلاغ و لازمالاجرا کرد، با این حال گویا رئیس جمهور در نامه ای به مقام معظم رهبری خواستار توقف اجرای این قانون برای بررسی ایرادهای مد نظر دولت شده است. /924/د102/ج