به همت مركز انتشارات مؤسسه امام خميني:
کتاب آثار جهاد در روابط بينالملل منتشر شد
رسا، سرويس فرهنگي ـ کتاب آثار جهاد در روابط بينالملل نوشته قاسم شباننيا به همت مرکز انتشارات مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) منتشر شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري رسا، کتاب آثار جهاد در روابط بينالملل نوشته قاسم شباننيا به همّت مرکز انتشارات مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) منتشر شد.
نگارنده اين كتاب با طرح اين پرسش اساسي که آيا با توجه به نظريه جهاد ميتوان در عرصه روابط بينالملل حضوري فعال داشت به تبيين جنبههاي مختلف آثار جهاد در روابط بينالملل پرداخته است.
اصل جهاني بودن رسالت اسلام، اهميت و فلسفه جهاد در اسلام، اصل صلح و هم زيستي مسالمت آميز و نظريه جهاد، نتيجه نظريه جهاد در روابط ديپلماتيک و نظريه جهاد و اصل اعتزال در اسلام عناوين مهم منتشر شده در اين نوشتار است.
كتاب آثار جهاد در روابط بينالملل نوشته نوشته قاسم شباننيا به همت مرکز انتشارات مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) در 340 صفحه در قطع وزيري به چاپ رسيده است.
ارسال نظرات