۰۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۰:۰۶
کد خبر: ۲۷۷۹۷۸
استاد حوزه علمیه قم:

احیای سنت ازدواج موقت از فساد و فحشا جلوگیری می‌کند

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه قم با اشاره به این‌که بعضی از افراد به این بهانه که نتوانسته اند ازدواج کنند یا ازدواج آن‌ها به تأخیر افتاده به گناه روی می‌آورند و فساد را در جامعه ترویج می‌کنند، گفت: اگر در جامعه اسلامی سنت ازدواج موقت احیا شود فساد و فرزندان زنا زاده بی‌معنا خواند شد.
ازدواج

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، خانم حیدری مجد، استاد حوزه علمیه قم، امشب در شبستان امام خمینی (ره) حرم حضرت فاطمه معصومه (س)با اشاره به این‌که در آیات قرآن بیان شده که اگر دختر و پسر به دلایل گوناگون نتوانستند ازدواج کنند و از این نعمت محروم شدند باید پاکدامنی بورزند، افزود: اگر در جامعه اسلامی سنت ازدواج موقت احیا شود فساد و فرزندان زنا زاده بی‌معنا خواند شد.


استاد حوزه علمیه قم ااظهار کرد: مرد باید نسبت به همسر خود غیرت داشته و زن باید سعی کند به لحاظ عملی برای همسر خود هم کفو باشد و او را در بندگی خداوند کمک کرده و در رسیدن به بندگی خدا مانع مرد نشده و او را از این مسیر منحرف نکند.

 

خانم حیدری مجد با اشاره به این‌که اگر می‌خواهیم جامعه ما از فساد و زنا در امان باشد باید سنت ازدواج موقت در میان زنان و مردانی که به هر دلیل از نعمت ازدواج محروم شده‌اند احیا شود، گفت: اگر این سنت در جامعه احیا شود هرگز زنا و فرزند زنا زاده در جامعه اسلامی به وجود نخواهد آمد.

 

وی تصریح کرد: امام سجاد(ع) می‌فرماید اگر در جامعه اسلامی سنت ازدواج موقت که سنت رسول خدا(ص) بود تعطیل نمی‌شد در جامعه اسلامی هیچ فرزند زنا زاده ای متولد نمی‌شد و در جامعه اسلامی فساد اخلاقی و بی بندباری بی‌معنا بود.

 

استاد حوزه علمیه قم با اشاره به این‌که فرزند زنا زاده نه تنها از نعمت‌ مَحبت و حمایت والدین و خانواده محروم بوده و سربار اجتماع است، ادامه داد: اگر تاریخ زندگی اهل بیت(ع) را مطالعه کنیم خواهیم دید امامان معصوم ما به دست فرزندان حاکمان بنی امیه و بنی عباس که بیشتر آن‌ها زنازاده بوده‌اند به شهادت رسیده اند.

 

خانم حیدری مجد ادامه داد: دختران حضرت موسی بن جعفر (ع) با وجود این‌که ازدواج نکردند از جمله حضرت فاطمه معصومه(س) یاکدامنی پیشه کردند و مانند مادرشان حضرت زهرا(س) با نجابت خود موجب هدایت جهانی مسلمانان شدند.


وی با اشاره به این‌که امام حسین(ع) برای دین کشته شدند و کشته شدند تا ارزش‌هایی مانند حجاب، عفاف و نسل پاک و نماز در جامعه حفظ شود، یادآور شد: هر گاه می‌خواهیم گناهی را مرتکب شویم باید خود را به صحرای کربلا و طفل شیر خواره امام حسین(ع) حواله دهیم تا ببینم آن حضرت چه سختی‌هایی را متحمل شدند تا اسلام و دین در جامعه زنده بماند./837/پ202/ف

ارسال نظرات